Compatibilitati zodii berbec pesti

Femeia Berbec și bărbatul Pești

Trebuie să ştii, înainte de a te înhăma la o relaţie cu un bărbat din zodia Peşti, că Apa stinge Focul, şi elanul tău va fi zăgăzuit de blazarea şi detaşarea lui.

Prezenţa lui în viaţa ta sugerează un aspect clandestin şi misterios legat de cum v-aţi cunoscut, sau de modul în care evoluează relaţia voastră, spre o zonă necunoscută ţie. Pentru un bărbat Peşti, tu te poţi dovedi un caz greu de rezolvat, dar el ar putea să îţi taie ţie orice elan. Din punct de vedere emoţional, Peştii sunt suspicioşi, şi încercările tale de a-i dinamiza şi de a le crea entuziasm le vor părea afronturi grosolane la adresa sensibilităţii lor. Mai mult, dacă nu îţi doreşti o legătură pe viaţă, nici nu te obosi.

Ce poți învăța de la bărbatul Pești

Te va învăţa totul despre detaşarea spirituală, compasiune, înţelepciune şi misterele naturii umane, dacă ai răbdarea să-l asculţi. În plus, te va sprijini în ceea ce întreprinzi şi te va iubi necondiţionat – este genul care îţi va dărui mai mult decât eşti tu dispusă să oferi în schimb. Nu trebuie însă să te comporţi ca şi cum nu apreciezi acest lucru, deoarece nimic nu îl alungă mai repede decât chiar şi cel mai mic semn de nesocotire a eforturilor depuse de el.

Compatibilităţi similare pentru femeia Berbec:  Racii, pentru că sunt la fel de suspicioşi, şi Vărsătorii, care în pasiunea lor pentru omenire s-ar putea să te treacă cu vederea, fiind şi nişte zăpăciţi notorii.