Compatibilitati zodii berbec rac

Femeia Berbec și bărbatul Rac

Trebuie multă voinţă din partea amândurora sau o legătură de rudenie de la care este cam greu să te sustragi pentru ca aceste două personalităţi antagonice să coabiteze.

În cazul nostru, femeia Berbec este irascibilă, nerăbdătoare, energică şi plină de proiecte, în timp ce bărbatul Rac stă pe margine, critică şi se vaită. Deşi este dotat cu o înţelepciune nativă peste medie, Racul nu şi-o foloseşte pentru a atenua lipsa de înţelegere dintre voi, cu atât mai puţin pentru a se dovedi mai tolerant. Dacă totuşi te-ai îndrăgostit de un Rac şi eşti hotărâtă să te lupţi ca să păstrezi relaţia, va trebui să investeşti mult timp în a-i linisti lui gândurile sumbre şi în a-i demonta scenariile pesimiste.

Bărbatul Rac este foarte emotiv

Racii oricum sunt mai emotivi şi mai instabili decât Berbecii, fiind un semn de Apă, iar dacă Racul în cauză este bărbat, vei primi ca “bonus” nedorit şi accese periodice de mania persecuţiei. Va crede că fiecare lucru mărunt care îi iese din voie sau care merge prost este rodul unei intenţii, şi nici tu în calitate de iubită nu vei scăpa suspiciunilor şi anchetelor pe care el le întreprinde pe cont propriu, pentru a-şi demonstra că are dreptate şi că, da, Universul conspiră împotriva lui.

Totuşi, Racii sunt meticuloşi şi extrem de atenţi la detalii în munca lor, dar şi la calitatea relaţiilor cu cei din jur. Bărbatul Rac este cel care nu uită aniversările şi cel care îţi cunoaşte garderoba şi măsurile pe de rost, fiind astfel capabil să meargă la la magazinul unde ai văzut poşeta care ţi-a furat inima şi să vină cu ea (cu cea corectă!)înapoi. De asemenea, bărbatul Rac este avizat şi nu se pierde cu firea nici măcar în magazinele de lenjerie de lux, iar cadourile de acest tip pe care ţi le face nu sfârşesc nepurtate, pe fundul sertarului, tocmai pentru că el îţi reţine gusturile şi măsurile cu uşurinţa cu care alţii reţin caracteristicile motorului maşinii proprii.

În plan intim, Racul îţi oferă o relaţie călduţă şi convenabilă. Atenţia şi consideraţia de care dă dovadă compensează faptul că în pat, Racul este plictisitor, asta dacaă nu cumva ai reuşit să trezeşti în el spiritul competitiv. În fiecare Rac doarme o Marg Simpson, adică îşi doreşte un cămin stabil şi liniştit, în vreme ce berbecul e mai degrabă ca Homer: amator de distracţie şi experimente, nu vrea să se “lege de glie”.

Dacă Racul tău e dispus să îţi acorde libertatea de care ai nevoie,  relaţia poate funcţiona de minune.

Compatibilitati similare: Femeia Berbec are același gen de ralție cu bărbații din Scorpion, Pesti, Balanta.