Compatibilitati zodii berbec sagetator

Femeia Berbec și bărbatul Săgetător

Din momentul în care vă întâlniţi, totul merge strună. Amândoi aveţi o putere de concentrare a atenţiei limitată şi simţiţi nevoia perpetuă de ceva nou, ceea ce vă face atât de compatibili. Aspectele negative sunt puţine! Certurile voastre vor fi dure şi pline de atacuri pesonale,  dar împăcările vor fi rapide şi în restul timpului veţi fi drăguţi şi inofensivi ca un coş cu pisoiaşi.

De ce te înțelegi bine cu bărbatul Săgetător

Cu bărbatul Săgetător nu ai nicio şansă să te plictiseşti. El îţi va oferi diversitatea şi imprevizibilul de care orice femeie Berbec are nevoie, ferindu-te de zile identice şi rutina care te îngrozeşte. Vei găsi în el, de asemenea, partenerul  la bine şi la rău pe care îl căutai şi prietenul sincer de care ai nevoie.  Tu îi vei trezi ambiţiile şi vă veţi inspira unul pe altul să înfăptuiţi lucruri importante.

Săgetătorul este perechea karmică a Berbecului, şi chiar şi circumstanţele întâlnirii voastre vor părea mâna sorţii. Împreună veţi atrage norocul şi tot ce visaţi în comun se va împlini cu uşurinţă.

Din punct de vedere sexual, amândoi aveţi un apetit de căpcăun şi veţi petrece weekenduri întregi cu telefonul scos din priză experimentând tot felul de tehnici între cearşafuri.

Compatibilităţi similare: Cu Leii, dacă ajungeţi la o înţelegere, Peştii  şi Scorpionii, dacă îi facă să înţeleagă că ai nevoie de partener, nu de stăpân.