Compatibilitati zodii berbec scorpion

Femeia Berbec și bărbatul Scorpion

Tu, ca orice femeie Berbec, adori să fii în scaunul şoferului, să domini chiar, şi îţi place să fii şi centrul atenţiei. Scorpionul te va lăsa… să crezi asta, şi doar la început. Când va fi prea târziu, îţi vei da seama ca el îţi uzurpă în secret dominaţia, şi încă extrem de eficient.  Acest bărbat este secretos şi se crede mereu într-o misiune comando, dar să nu îţi imaginezi că nu spune ce gândeşte. O va face, dar în momentul care i se pare cel mai favorabil.

Dacă vrei ca aspectele pozitive să prevaleze şi ca relaţia să evolueze, fii atentă să nu te angajezi într-o bătălie a voinţelor.  Relaţiile între Berbeci şi Scorpioni pot funcţiona de minune dacă se trasează nişte reguli de la început şi dacă se pune accentul pe cooperare şi scopuri comune. Altfel, vă veţi certa mereu şi vei rămâne mereu cu impresia că pierzi bătălie după bătălie… chiar şi când pe moment pare că ai câştigat!

Scorpionul e un soț devotat

Atâta vreme cât reuşeşti să ajungi la un acord cu Scorpionul, va fi un partener de invidiat.  Sot şi tată devotat, iubit atent fără a exagera cu dulcegăriile, Scorpionul este visul generic al oricărei femei – probabil că Prinţul pe cal alb care o salva pe prinţesă în basm era Scorpion. Gerard Butler, neînfricatul Leonidas din filmul „300” este un exemplu grăitor.

Şi în plan intim, ştirile sunt extrem de bune. Scorpionul este un cuceritor şi o avalanşă de energie căreia nici nu prea vrei să îi rezişti. Cele mai intense momente vor fi cele din categoria „sexul de impacare” care urmează după o ceartă. Vor fi momente când îl vei provoca la o discuţie aprinsă doar ca să îl dezlănţui pentru ceea ce ştii că urmează după.

Compatibilităţi similare pentru femeia Berbec: Racii, care în loc să fie combativi, sunt pasiv-agresivi, dar şi Peştii, care oricum trăiesc în secolul viitor şi nu sunt interesaţi de micile dispute de putere din cuplu.