Compatibilitati zodii capricorn balanta

Femeia Capricorn și bărbatul Balanță

La prima vedere, nu pare să fie o combinaţie prea stralucită.

Diferiți dar compatibili

Din punct de vedere social Balanţa este un fluturaş care zboară din floare în floare, în timp ce tu eşti mai liniştită şi preferi singurătatea sau compania celor foarte apropiaţi. Tu îţi doreşti siguranţă financiară şi glorie profesională, în timp ce el este în căutarea armoniei depline, a frumuseţii, a echilibrului, în viaţă şi în dragoste. Într-adevar, sunteţi diferiţi.  Însa, la o privire mai atentă, se vede că amândoi aduceţi  ceva bun în această relaţie si că vă puteţi indeplini reciproc dorinţele.

Oricat de greu ţi-ar fi, va trebui să renunţi la tendinţa ta naturală de a controla totul, tendinţa legată de ambiţiile tale financiare şi profesionale, dar care pătrunde şi în relaţiile sentimentale.

Echilibru emoțional  și stabilitate financiară

Aspecte pozitive:  Sensibil şi blând, bărbatul Balanţă va găsi cu siguranţă o modalitate de a topi gheaţa ce îţi înconjoară inima, iar tu ii vei fi recunoscatoare pentru asta.  Mai mult, te va ajuta să-ţi depaşeşti barierele şi pe plan sexual. Daca îţi stăpâneşti tendinţa către rutină şi îl laşi să te conducă, vei deveni mai deschisă. Probabil că va dura ceva timp, dar cu siguranţă se va întampla. Iar dacă înveţi să ai încredere în Balanţa, pe plan emoţional şi sexual, relaţia voastră nu poate fi decât foarte bună.

Bărbatul Balanţă este interesat de relaţiile sociale şi de conexiunile psihologice dintre oameni şi, cultivandu-şi acest interes, va reuşi să-şi creeze o viaţă proprie, independentă de a ta. Asta te bucură pentru că şi tu simţi nevoia să ai o viaţă doar a ta şi nişte pasiuni doar ale tale.

Un punct comun este dorinţa de stabilitate financiară, chiar daca motivele voastre sunt diferite.  Pentru Balanţă, banii în sine nu sunt nici un scop, nici o pasiune. În schimb, îi plac lucrurile fine, cărţile, operele de artă pe care le poate cumpăra cu bani.

Aspecte negative:  Orice am spune, personalităţile voastre rămân diferite. El este bănuitor şi nu suportă să fie judecat de parteneră. Iar tu chiar îi dai motive să fie bănuitor pentru că nu eşti atât de afectuoasă pe cât şi-ar dori el. Te va considera rece şi necomunicativă, când, în realitate, nu aştepţi decât un motiv ca să ai încredere în el şi să-l primeşti în inima ta.

Compatibilităţi similare pentru femeia Capricorn:  Gemeni, Vărsător.