Compatibilitati zodii capricorn berbec

Femeia Capricorn și bărbatul Berbec

Aveți stiluri total diferite. Ba chiar opuse. Berbecul acționează fără să se gândească la consecințe. Tu, în schimb, te gândești de 100 de ori înainte să faci ceva și nu miști un deget dacă nu știi clar care vor fi beneficiile.

Prea spontan pentru gusturile tale

Pentru Berbec, totul se întâmplă pe “fast forward”, iar ție ți se pare că își asumă riscuri inutile, ceea ce nu îți place deloc. Până la urmă, amândoi ajungeți acolo unde va doriți, numai că pe drumuri diferite. Și, de obicei, nu prea va doriți să ajungeți în același loc.

Aspecte negative: După cum probabil știi, ești serioasă, practică, realistă. Viața ta sentimentală este la fel. Ești foarte conservatoare și prevăzătoare când vine vorba să te implici într-o relație. S-ar putea să fii chiar prea conservatoare pentru gusturile Berbecului. Tu ai nevoie de un plan concret ca să te simți bine. Este una din nevoile tale de bază. În schimb, el preferă să trăiască momentul, să-și încerce norocul, să-și sfideze soarta. Nu vrea sa stie dinainte unde îl duce viața. Este spontan și, după părerea ta, un pic nesăbuit. În mod clar, atitudinile voastre sunt total diferite. Dacă te simți atrasă de un Berbec, nu te aștepta că el să ia piciorul de pe accelerație sau să renunțe la modul lui de a fi. Pur și simplu n-o să se întâmple. Nevoia ta de a controla totul îl enervează. Va simți că vrei să-i tai aripile, luându-i toată libertatea de care atâta nevoie. Mai mult, el este tandru și sentimental. Tu ești rece și aparent lipsită de sentimente.

Mai bine nu

Relația dintre un Capricorn și un Berbec este dificilă. Majoritatea astrologilor spun chiar că va fi o luptă continuă. Mai mult, unii din ei consideră că avem de a face cu una din cele mai neinspirate potriviri. De altfel,  planetele care guvernează cele două zodii, Saturn (pentru tine) si Marte (pentru el), sunt diametral opuse.

Aspecte pozitive:  V-ați potrivi mai bine ca parteneri de afaceri decât ca parteneri de viață. Ați putea să colaborați foarte bine pe plan profesional, chiar dacă relația ia sfârșit. Impreună, ați putea caștiga foarte mulți bani.

Compatibilități similare pentru femeia Capricorn: Pesti, Vărsător.