Compatibilitati zodii capricorn gemeni

Femeia Capricorn și bărbatul Gemeni

Tu eşti o zodie de pământ, iar el este o zodie de aer. Rezultatul acestei combinaţii? Praful, care va face lucrurile un pic neclare. Nu aveţi foarte multe în comun, nici ca interese, nici ca trăsături de caracter. 

Relație cu multe obstacole

Încă de la început trebuie să vorbiţi despre problemele cheie:  ceea ce va doriţi din punct de vedere material şi sentimental. Pentru tine contează foarte mult bunurile materiale şi finanţele. Dacă partenerul nu este la fel de ambiţios, s-ar putea să aveţi probleme. Probabil că vei ajunge chiar să te întrebi de ce eşti împreună cu el. Dacă va bazaţi pe iubirea şi respectul reciproc, veţi reuşi să depăşiţi toate obstacolele, însă trebuie să “lucraţi” intens la asta.

Discuții financiare constante

Aspecte negative:  Tu eşti tăcută şi serioasă, trăsături care ies şi mai mult în evidenţă, atunci când eşti lângă un Geamăn. Tu te mişti mai încet şi eşti foarte hotărâtă, în timp ce el este flexibil, rapid şi se răzgândeşte foarte des.  El are o minte ascuţită şi depistează ocaziile într-o clipită. Cu greu te poate convinge că e mai bine să o iei pe scurtătură decât să urmezi drumul bătătorit. Va considera că îl tragi înapoi sau cel puţin că il ţii în loc.

Diferenţa între personalităţile voastre este evidenta şi din atitudinea faţă de bani. Geamănul este destul de cheltuitor şi generos, în timp ce tu ţii la fiecare bănuţ (asta ca să nu spunem că eşti zgârcită de-a dreptul). Va trebui să discutaţi pe îndelete problema banilor, ca să va asiguraţi că nu apar certuri din cauza lor.

Aspecte pozitive: Dacă învăţaţi să va înţelegeţi şi să adoptaţi fiecare abordarea celuilalt, puteţi obţine mai multe împreună decât separat.  Dar asta se aplică mai degrabă în afaceri. V-aţi putea înţelege mult mai bine ca parteneri de afaceri decât ca parteneri de viaţă.

Compatibilitatea sexuală este mai marte decât te-ai  astepta. Ghiduşiile sexuale ale bărbatului Gemeni te vor  relaxa şi te vor amuza în acelaşi timp. Pe scurt, vă potriviţi de minune.

Compatibilităţi similare pentru femeia Capricorn: Rac, Scorpion.