Compatibilitati zodii capricorn leu

Femeia Capricorn și bărbatul Leu

Aveţi personalităţi diferite şi nu reuşiţi întotdeauna să va înţelegeţi unul pe altul.

Fără compromis, nimic nu e posibil

Tu poţi ajunge să-i reproşezi superficialitatea şi preferinţa pentru  dramatism, iar el va fi nemulţumit de atitudinea ta prudentă, neîncrezătoare, lipsită de entuziasm.  Relaţia sexuală şi sentimentală nu este excelentă pentru că nu reuşiţi să ajungeţi la acea complicitate senzuală caracteristică cuplurilor bine sudate. În schimb, sunteţi un cuplu care reuşeşte multe în viaţă, pentru că el are visuri măreţe pentru amândoi, iar tu ştii cum să le îndeplineşti.

Aspecte pozitive:  Dacă faceţi unele compromisuri şi reuşiţi cumva să găsiţi o cale de mijloc, combinaţia dintre personalităţile voastre contrastante ar putea să ducă la situaţii interesante. Relaţia are şanse de reuşită dacă Leul este atent la nevoile tale şi dacă se străduieşte să-ţi arate că viaţă poate fi frumoasă. Dar nu va fi deloc uşor pentru el. Trebuie să fie foarte perseverent în încercarea de a te schimba. Tu îl poţi învăţa, la rândul tău, cum să-şi atingă scopurile, prin muncă, şi cât de importante sunt valorile tradiţionale.

Introvertită și liniștită, extrovertit și petrecăreț

Aspecte negative:  Fiind o introvertită şi o singuratică, tu nu ai nevoie de alţii pentru a te simţi bine. Preferi să acţionezi de una singură, în spatele scenei. În schimb, Leul este permanent în căutarea atenţiei. Îşi doreşte să ajungă în lumina reflectoarelor, cu toţi ochii îndreptaţi asupra lui, îi place să fie lăudat, aclamat, aplaudat. În niciun caz nu va accepta să stea cu tine în spatele cortinei, ci va dori să urce pe scenă, să fie văzut.  Probabil că nu te vei simţi în siguranţă lângă un asemenea bărbat. Viaţa lui e că o carte deschisă şi, vrând-nevrând, tot ce are cu el ajunge atenţia “publicului”, inclusiv partenera de viaţă, adică tu.

Din punct de vedere social, Leul este spontan şi îi place distracţia. Tu preferi să re relaxezi în linişte. Pe măsură ce relaţia avansează, dorinţa ta de intimitate şi singurătate poate fi un obstacol pentru el.

În  ce priveşte sexualitatea, tu preferi rutina , în timp ce el este dornic să încerce lucruri noi. Pentru a avea o viaţa sexuală reuşită ar trebui să vă adaptaţi fiecare preferinţelor celuilalt.

 Compatibilităţi similare pentru femeia Capricorn:  Scorpion, Rac.