Compatibilitati zodii capricorn pesti

Femeia Capricorn și bărbatul Pești

Se spune ca opusurile se atrag. Acum ai şansa să confirmi sau să distrugi acest mit, pentru că între tine şi bărbatul Peşti există o diferenţă ca de la cer la pământ.

Ai de tras cât pentru doi

Tu esti practică, serioasă, rece, calculată, de încredere, cu picioarele pe pământ. El este visător, idealist şi romantic. Filosofează, visează cu ochii deschişi şi trăieşte într-o lume a lui, pe care puţini o înţeleg.  Dacă tu eşti raţională şi calculată, el ascultă vocea inimii, care îi dictează toate deciziile şi alegerile. Iată câte diferenţe. Şi asta nu e tot, să ştii.

 Aspecte negative:  Tu simţi nevoia de a controla totul şi poţi să devii prea dominatoare pentru sensibilul Peşte. La început, el  nu întelege că acesta e stilul tău şi crede că ai ceva cu el. Nu îi place nici încăpăţânarea ta, nici refuzul de a pune sentimentele înaintea raţiunii. Iar ţie ţi se pare că el este prea încet, prea visător şi ai impresia că te ţine în loc, când ar trebui să te sprijine în efortul tău de a cuceri lumea.

Îti place să fii organizată, ordonată şi te deranjeaza dezordinea care domină  viaţa Peştelui. Te simti datoare sa-i rezolvi problemele, iar asta înseamnă mai multă muncă pentru tine.

Luptă și satisfacții

Aspecte pozitive: Când ajungeţi să vă cunoaşteţi, fiecare începe să-l admire pe celalalt. Tu eşti impresionată de tandreţea şi bunătatea lui, iar el te respectă pentru tenacitatea şi perseverenţa de care ştie că nu ar fi capabil niciodată. Alături de tine se simte în siguranţă şi este bucuros că are pe cineva care să se ocupe de bani, facturi, ordine şi alte lucruri practice, la care nu se pricepe deloc.

Amândoi sunteţi capabili să munciţi cu dedicaţie şi spirit de sacrificiu. Tu pentru a-ţi îndeplini scopurile tale materiale, iar el pentru binele altora. Această combinaţie poate să fie foarte bună dacă fiecare din voi reuşeşte să înţeleagă motivaţia celorlalti.

Alături de bărbatul Peşti devii mai altruistă şi mai relaxată. Iar el este mai organizat şi începe să economisească bani, influenţat de opiniile şi obiceiurile tale. Chiar dacă nu sunteţi foarte compatibili, amândoi sunteţi capabili să luptaţi pentru relaţia voastră şi pentru şansa de a fi împreuna şi chiar această “luptă” vă va aduce multe satisfacţii.

Compatibilităţi similare pentru femeia Capricorn: Berbec, Vărsător.