Compatibilitati zodii capricorn scorpion

Deşi nu aveţi prea multe trăsături comune, relaţia voastră poate fi una reuşită. Important este să ţineţi cont amândoi de sentimentele celuilalt pentru că există riscul să vă răniţi unul pe altul.

Atenție la ce spuneți

Scorpionul este impulsiv şi, într-un moment de furie, poate să arunce cuvinte dure, mai ales că îţi cunoaşte foarte bine punctele sensibile. Iar tu poţi să-l răneşti fără să-ti dai seama prin răceala ta şi aparenta lipsă de sensibilitate.

Dacă, în general, eşti prevăzătoare şi cu greu capeţi încredere într-o persoană, alături de el poţi să laşi la o parte aceste griji. Cumva, ai ştiut încă de la început că acest bărbat nu este la fel de superficial ca ceilalţi, că se gândeşte şi la binele tău, nu numai la al lui.

Țel comun

Aspecte pozitive: Amâdoi sunteţi perseverenţi, muncitori şi foarte hotărâţi când vine vorba să vă atingeţi scopurile. Deci dacă vă puneţi în gând să faceţi această relaţie să meargă, cu siguranţă veţi reuşi. Dar,  în viaţă, motivaţiile voastre diferă. Scorpionul apreciază mai mult pasiunea decât banii. Îi place puterea şi ceea ce îi aduce ea. Pe tine te interesează mai mult acele lucruri care pot fi cumpărate cu bani (ca să nu mai vorbim de banii în sine). Atunci când va uniţi forţele puteţi construi un parteneriat care vă va aduce atât putere cât şi bani. Va trebui totuşi să găsiţi un echilibru, pentru că dorinţa comună de putere poate să ducă la conflicte.

Aveţi multe de învăţat unul de la altul. Scorpionul va învăţa de la tine cum să-şi controleze emoţiile, cum să-şi stăpânească impulsivitatea. Tu vei învăţa de la el cum să priveşti lucrurile în profunzime, cum să vezi dincolo de aparenţe. Alături de el vei afla cât de plăcut este să cunoşti cu adevărat o altă persoană în afară de tine.

Aspecte negative:  Din punct de vedere sexual nu vă potriviţi foarte bine. El este foarte senzual, pasional şi îi place să-şi exprime sexualitatea în toate modurile posibile. Tu eşti mult mai rezervată  şi ţii la rutina ta. Entuziasmul lui sexual te va speria şi te va copleşi, cel puţin la început, când nu eşti  încă obişnuită cu stilul lui. Cu timpul, probabil că te vei obişnui, dar nu-ţi va fi uşor.  Este mult prea energic pentru tine şi va trebui să faci un efort ca să ţii pasul cu el.

Compatibilităţi similare pentru femeia Capricorn: Rac.