Compatibilitati zodii capricorn taur

Femeia Capricorn și bărbatul Taur

Amândoi sunteţi zodii de pământ. Aveţi multe lucruri în comun, iar acesta este întotdeauna un bun punct de plecare într-o relaţie. Puteţi fi un cuplu stabil, fidel şi fericit.

Punctele de divergenţa sunt puţine

Ţie îţi place să fii iubită şi te vei simţi perfect în căldură unui cămin primitor unde îl găseşti întotdeauna pe cel care te iubeşte. În ce-l priveşte pe bărbatul Taur, şi el este în căutarea siguranţei afective, pe care o va găsi lângă tine, iubita atentă şi afectuoasă, ce îl aşteaptă mereu într-un cuibuşor de nebunii, cald şi primitor.

Taurul nu vrea să rişte mai mult decât este necesar în ce priveşte viaţa lui sentimentală. Tu ai aceeaşi aversiune faţă de riscuri, dar în special faţă de cele ce privesc banii şi cariera. Viata profesionala şi poziţia socială sunt preocupările tale cele mai importante. Îţi impui standarde înalte şi nu te laşi până când nu le atingi. Taurul are aceleaşi standarde, însă vis-à-vis de relaţiile sale (deci ar trebui să fii mândră că te-a ales pe tine) şi de bunurile materiale.

Partenerul ideal pentru tine

Aspecte pozitive: Pe un Taur te poţi baza, ba chiar puteţi fi o echipă, acesta fiind pricipalul avantaj al relaţiei. Te face să te simţi în siguranţă pentru că este la fel de ambiţios ca şi tine şi acordă aceeaşi importantă realizărilor materiale. Uneşte-ţi forţele cu ale lui şi cu siguranţă ai mai multe şanse de reuşită, în orice domeniu. Odată ce îi arăţi că-l iubeşti, va face tot ce-i stă în putere că să te sprijine.

Aspecte negative: Capricornul este un semn schimbător. Sau, în orice caz, mai schimbător decât Taurul. Lui îi vine greu să renunţe la lucrurile încercate şi testate, tu ai nevoie de câte o noutate, din când în când. Pentru că această relaţie să aibă o şansa, el va trebui să aibă încredere în tine. Fără această încredere, relaţia s-ar împotmoli. Bineînţeles, acest lucru este valabil în orice relaţie, dar, când e vorba de un Taur, încrederea devine cu atât mai importantă.

Relaţia sexuală ar putea să scârţâie la început, pentru că tu eşti seriosa, retrasă şi el nu va înţelege ce are de făcut pentru a-ţi împlini nevoile senzuale. Dar dacă este foarte atent în dormitor, lucrurile vor intră pe făgaşul normal.

Compatibilităţi asemănătoare pentru femeia Capricorn: Fecioară, Capricorn.