Compatibilitati zodii capricorn varsator

Femeia Capricorn și bărbatul Vărsător

Combinaţia Capricorn – Vărsător este foarte potrivită pentru o relaţie de prietenie, care ar avea toate şansele să reziste în timp. Dar, în dragoste, s-ar putea să nu meargă la fel de bine.

Nu ajungeți la altar

Aşa că nu te grăbi să legalizezi relaţia ta cu Vărsătorul. Niciunul din voi nu ar suporta constrângerile unei căsnicii. Tu vei detesta incapacitatea lui de a-şi asuma responsabilităţi, iar el nu va putea trăi alături de o persoană atât de riguroasă şi moralistă.

Oricum, relaţia nu este imposibilă. Ambele zodii sunt guvernate de Saturn, ceea ce înseamnă că aveţi anumite trăsături comune, de exemplu stabilitatea şi nevoia de siguranţă. Însă Vărsătorul este influenţat şi de Uranus, care îl face imprevizibil.

Gusturi cât se poate de diferite

Aspecte negative:  Tu eşti tradiţionalistă şi îţi place să mergi pe cărări bătătorite, în timp ce el crede că regulile au fost făcute pentru a fi incălcate. Dorinţa lui cea mai mare este sa fie un pionier, un deschizător de drumuri, un inventator. Consideră că nu poate trăi viaţa la maxim decât dacă încearcă lucruri noi, dacă explorează teritorii neumblate. Lucruri care pe tine te irită fiindcă nu suporţi oamenii care nu respectă regulile.

Gusturile voastre sunt diferite în mai toate domeniile: muzică, decoratiuni, educaţia copiilor, programe TV şi exemplele ar putea continua mult şi bine. Unul din aceste exemple ar putea fi şi sexul. Vărsătorul ar vrea să încerce, dacă ar fi posibil, lucruri care sunt noi nu numai pentru el ci pentru întreaga omenire. Nu numai că te va copleşi cu entuziasmul şi energia lui, dar te va face să te simţi plictisitoare şi bătrână. Amândoi va trebui să fiţi mai deschişi, dacă vreţi să aveţi o viaţă sexuală împlinită. De fapt, ţie nu ţi-ar prinde rău să mergi „acolo unde niciun om nu a mai ajuns vreodată”, iar el va descoperi cu plăcere că şi dragostea „de modă veche” are avantajele ei.

Aspecte pozitive:  Dacă tu încerci să ieşi din carapacea ta, iar el face efortul de a rămâne cu picioarele pe pământ, relaţia voastră ar putea să fie una foarte bună.  Până la urmă, opusurile se atrag, nu? Poate că sunteţi două feţe ale aceleiaşi monede.  Dacă vă cunoaşteţi bine şi vă iubiţi, veţi ajunge fiecare să scoateţi la iveală ce este mai bun în celalalt. Vărsătorul  apreciază spiritul practic de care dai dovadă, iar abilitatea ta de a scoate bani din piatră seacă îl uimeşte de fiecare dată.  Este foarte mulţumit că are pe cineva care să-i administreze finanţele şi care să-i rezolve problemele mai practice.

Compatibilităţi asemănătoare pentru femeia Capricorn: Berbec, Peşti.