Compatibilitati zodii fecioara balanta

Femeia Fecioară și bărbatul Balanță

Relația dintre o Fecioară și o Balanță începe entuziast pentru că vă completaţi reciproc. Pe tine te vrăjeşte şarmul lui, iar el este atras de inteligenţa şi gândirea ta logică.

Dar, cu timpul, această complementaritate a firilor voastre se poate transforma uşor într-un antagonism: pe tine te va enerva afecţiunea lui excesivă, iar el se va sătura să te vadă rece şi indiferentă.  Diferenţa dintre voi este aceea dintre un romantic visător, boem şi o raţională bine ancorată în realitate. Nu e vorba că aţi fi incompatibili, dar trebuie să învăţaţi cumva să vedeţi mai mult calităţile şi mai puţin defectele celuilalt.

Bărbatul Balanță te învață să comunici

Aspecte pozitive: Bărbatul Balanţă, sociabil şi extrovertit, va reuşi să te scoată din carapacea timidităţii tale. Dorinţa lui de comunicare te va face mai deschisă şi te va învăţa că multe probleme se pot rezolva printr-o simplă discuţie. Amândoi sunteţi îndrăgostiţi de artă şi cultură, aşa că puteţi adopta fiecare hobby-urile celuilalt, pentru a petrece mai mult timp împreună. Puteţi să colaboraţi eficient, în toate domeniile, pentru că aveţi scopuri asemănătoare şi aşteptaţi aceeaşi răsplată.

Dar principalul avantaj al relaţiei cu un bărbat Balanţă este acela că poate suporta criticile tale, fără a stârni o ceartă, aşa cum ar face alţii. Deşi este o persoană sensibilă, ce poate fi uşor rănită, acceptă criticile tale şi le consideră constructive. Permanent în căutarea echilibrului perfect, el încearcă să devină un om, un partener şi un amant mai bun, iar sugestiile tale nu îl deranjează, ba, din contra, îl ajută. Te-ai gândit vreodată că vei găsi pe cineva care să îţi multumească pentru critici?

Fecioara, o zodie prea tipicară?

De câte ori ai de rezolvat o problemă, complici lucrurile şi le întorci pe toate feţele. Partenerul tău are o abilitate asemănătoare, aceea de a vedea  ambele feţe ale monedei, numai că el gândeşte mai clar, mai curat. Cu ajutorul lui vei reuşi să-ţi rezolvi mai uşor problemele şi vei învăţa că nu e nevoie sa complici lucrurile atât de mult.

Aspecte negative: O singură problemă vei avea cu Balanţa: dorinţa de independenţă şi de spontaneitate, caracteristică acestei zodii. Dacă ţie îţi place să plănuieşti cu grijă fiecare acţiune, el vrea ca viaţa să îl ia prin surprindere. Eşti prea tipicara pentru el şi nu va putea să se adapteze stilului tău. Mai degrabă tu va trebui să renunţi la tendinţa de a-ţi trăi viaţa cu agenda în mână.

Compatibilităţi similare pentru femeia Fecioară: Cu bărbații din zodiile Vărsător și, Gemeni.