Compatibilitati zodii fecioara capricorn

Femeia Fecioară și bărbatul Capricorn

Fecioara și Capricornul sunt foarte asemănători ca personalitate, mod de viaţă, scopuri şi dorinţe. Acesta ar putea fi un lucru rău sau bun. Depinde de felul cum veţi gestiona asemănările şi diferenţele dintre voi. Partea bună este că vă înţelegeţi unul pe altul şi vă respectaţi  dorinţele.

Partea proastă este că amândoi sunteţi introvertiţi şi nu foarte sociabili, motiv pentru care prietenii vă ocolesc.

Chiar și bărbatul Capricorn te consideră prea închisă

Chiar şi bărbatul Capricorn care este un taciturn prin excelenţă, te consideră prea singuratică şi închisă în tine, când el are nevoie de cât mai dese dovezi ale iubirii tale. Iar tu nu găseşti la el încurajările de care ai nevoie. Există riscul ca, în timp, să nu mai comunicaţi nici măcar între voi. Nu mai spunem ca veţi fi un cuplu de care cei din afară nu se pot apropia.

Aspecte pozitive: Dacă celelalte zodii îl consideră prea tăcut şi prea serios pe bărbatul Capricorn, tu îl placi imediat tocmai din această cauză. El este printre puţinele zodii capabile să-ţi ofere o relaţie matură, bazată pe încredere şi pe stabilitate, atât emoţională cât şi financiară.

Nu găsești nimic de criticat la această zodie

Chiar dacă nu este la fel de tipicar ca tine, el este totuşi metodic şi calculat. Nu prea găseşti nimic de criticat la partenerul tău. El îţi cunoaşte spiritul critic şi faptul că îl lauzi (lucru pe care nu îl faci cu alte persoane) îi dă încredere în el. Simte că este într-o relaţie în care poate să se desfăşoare, să fie el însuşi, iar asta îi dă încredere. Cu siguranţa va şti cum să te răsplătească, lăsând să iasă la iveală partea lui sensibilă şi afectuoasă pe care nu le-o arată altora.

Deşi serioasă şi rece, tu eşti totuşi un pic mai veselă decât partenerul tău şi reuşeşti să-i împrumuţi atitudinea ta optimistă. Astfel încurajat, îţi va arăta latura lui jucăuşă şi nonconformistă. La rândul tău, poţi învăţa câte ceva de la el despre muncă, determinare, perseverenţă.

Aspecte negative: Chiar dacă pare un bărbat dur şi rece, Capricornul simte nevoia unor dovezi de iubire pe care femeia Fecioară nu i le poate oferi, pentru că nu îi stă în caracter. Asta îi creează complexe şi frustrări.

Compatibilităţi similare pentru femeia Fecioară: Cu un bărbat din Fecioară.