Compatibilitati zodii fecioara fecioara

Femeia Fecioară și bărbatul Fecioară

Relația dintre două Fecioare este o provocare pentru ambii protagonişti căci fiecare se aşteaptă ca celălat să fie perfect, lucru care, bineînţeles, este imposibil. Se poate spune ca ţi-ai găsit naşul. Dacă, în mod normal, tu eşti cea care le cere perfecţiunea celor din jur, acum există cineva care aşteaptă acelaşi lucru de la tine. Iar experienţa convieţuririi cu o persoană la fel de exigentă te poate face să-ţi dai seama cât de exagerate au fost pretenţiile tale.

Relația dintre două Fecioare, ca un ceas elvețian

Aspecte pozitive: Relaţia dintre două Fecioare funcţionează ca un ceas elveţian, mai ales dacă cei doi locuiesc împreună. Fiecare are responsabilităţile sale, nu există confuzii, neînţelegeri sau încercări de a evita treburile casnice. Împreună faceţi liste, plănuiţi bugetul şi vă ocupaţi de întreţinerea casei pentru că amândoi sunteţi disciplinaţi, ordonaţi şi vă place să trăiţi într-un mediu curat şi organizat.

Vă încurajaţi şi vă ajutaţi unul pe altul, iar când tu ai un succes, bărbatul Fecioară se bucură sincer, şi viceversa. Este una din cele mai altruiste relaţii din zodiac. Minţile voastre unite într-un scop comun reprezintă o forţă redutabilă. Vă bucuraţi de munca depusă împreună şi vă mândriţi cu ea, dar şi cu rezultatele ei, care nu se lasă niciodată aşteptate.

Două zodii cu standarde înalte

Aveţi modălităţi asemănătoare de a va demonstra sentimentele, inclusiv în dormitor. Nopţile voastre nu sunt focuri de artificii, dar asta nu vă deranjează pentru că viaţa voastră sexuală este, oricum, împlinită.

Aspecte negative: Cea mai mare şi, probabil, singura problemă, este aceea că amândoi aveţi standarde înalte, aproape imposibil de atins. Dacă nu încercaţi să vă temperaţi tendintele critice, viaţa voastră va fi grea. Încercarea de a atinge o perfecţiune ce nu există decât în mintea altcuiva, ajunge să vă consume complet energia, iar faptul că nu ajungeţi la niciun rezultat vă creează complexe şi frustrări. Chiar dacă nu vă stă în fire, va trebui să învăţaţi cum să vă mulţumiţi cu puţin sau, în orice caz, cu mai puţin decât cereţi.

Compatibilităţi similare pentru femeia Fecioară: O relaţie oarecum asemănătoare poţi avea cu un bărbat din zodia Capricorn.