Compatibilitati zodii fecioara gemeni

Femeia Fecioară și bărbatul Gemeni

La prima vedere avem de a face cu o combinaţie dificilă. Fecioara este guvernată de principiul feminin şi de elementul pământ, iar zodia Gemeni este guvernată de principiul masculin şi de elementul aer.

Combinaţia Fecioară – Gemeni  poate să fie foarte bună sau foarte proastă. Diferenţele dintre voi pot să vă apropie, pot chiar să creeze o atracţie irezistibilă, sau pot să vă îndeperteze şi atunci conflictul este inevitabil.

Bărbatul Gemeni are o personalitate dublă

Oricum, relaţia este posibilă şi poate să meargă bine dacă este bazată pe inteligenţă şi raţiune, nu pe sexualitate şi complicitate.

Să nu uitam că bărbatul Gemeni are o personalitate dubla. Chiar daca nu îţi e uşor să-l înţelegi, va trebui să ţii seama de asta si să te adaptezi. Vei vedea ca cei doi bărbaţi care coabitează în mintea Geamănului tău au nevoie de lucruri diferite: unul e mămos si vrea stabilitate, celălalt e independent si vrea libertate; unul e blând şi sensibil, celălalt e dur si rece.

Din fericire, ambele zodii sunt guvernate de planeta Mercur, care reprezintă comunicarea, aşa că puteţi folosi această trăsătură comună, abilitatea de a comunica eficient, pentru a pune bazele unei relaţii solide.

Aspecte pozitive: Fiecare dintre voi are de câştigat din această relaţie. Tu vei deveni mai veselă si mai deschisă in compania lui, dacă eşti capabilă să laşi garda jos. Umorul lui ţi se pare irezistibil, iar capacitatea de comunicare te ajuta să te relaxezi. Chiar aveai nevoie de asta pentru că uneori eşti prea serioasă.  El va învăţa de la tine cum să-şi atingă scopurile.

Zodia Gemeni în pat

Alături de tine are un camin cald şi primitor, un mediul familial sigur, din care să se arunce in nenumăratele lui activităţi. Îi vei da un sentiment de siguranţă şi stabilitate.

Aspecte negative: Preferinţele tale sexuale sunt destul de conservatoare. Bărbatul Gemeni este mai senzual şi mai jucauş în pat. Probabil ca viaţa voastră sexuală nu va chiar perfectă, mai ales la început, însa nu strică să încercaţi. Ar putea să iasă ceva bun.

Partenerul tau este un cuceritor cu diplomă, iar unul din cursurile la care a luat nota maximă este flirtul. Partea bună este ca astfel a reuşit sa te cucerească pe tine. Partea proastă este ca nu se va opri aici, ceea ce scoate la iveală gelozia pe care te strauieşti atât de mult să o ascunzi.

Compatibilităţi similare pentru femeia Fecioară: Cu bărbatul Balanţă şi cu Scorpionul.