Compatibilitati zodii fecioara leu

Femeia Fecioară și bărbatul Leu

Relaţia dintre o Fecioară şi un Leu este cel puţin tumultuoasă. Amândoi vă doriţi putere dar aveţi modalităţi diferite de a o obţine şi de a o folosi. Tu rămâi în umbră, acţionezi în spatele scenei şi te mişti tiptil, fără să atragi atenţia asupra ta. El face totul la vedere, ba chiar se luptă să fie în centrul atenţiei, atitudine pe care o consideri superficială.

Două zodii care se luptă pentru putere

Trebuie să te lupţi cu ego-ul uriaş al Leului, care nu suportă criticile şi oamenii mai puternici decât el. Lupta pentru putere în cuplu este principala voastră problemă.  Lui i se pare penibil ca în casa lui “să cânte găina”, dar nici tu nu vrei să fii condusă de un bărbat, fie el şi Leu. Cum niciunul din voi nu cedează, calea de mijloc nu e uşor de găsit. Ca să pui punct conflictului va trebui să zici ca el şi să faci ca tine, adică să-i laşi impresia că el este la cârma cuplului când, de fapt, tu conduci vaporul din umbră.  Asta dacă nu te deranjează mutra de căpitan pe care o afişează în public bărbatul Leu şi impresia celorlalţi cum că tu ai fi doar matelotul care spală puntea.

Aspecte pozitive:  Cu ajutorul lui devii mai relaxată şi te bucuri de spontaneitatea care lipseşte, în mod normal, din viaţa ta. El devine mai răbdător  în compania unei femei din Fecioară şi poate chiar mai modest, deşi “modestie” este un termen ce nu apare în vocabularul Leilor.

Bărbatul Leu iubește banii

Aspecte negative: Ego-ul lui şi tendinţa ta de a critica nu se împacă deloc. Ies scântei de câte ori ii faci vreo observaţie, fie şi una mica, legată de gusturile lui sau de felul cum şi-a asortat hainele. Nici măcar criticile constructive sau mascate nu-i convin. Pe de altă parte, îi place atenţia ta pentru detalii, căci el este prea ocupat să strălucească şi nu are timp să observe lucrurile minore.

Ca şi tie, Leului îi plac banii, dar numai în măsura în care îl ajută să-şi satisfacă dorinţele costisitoare şi gusturile deosebit de fine. Nu te grăbi să-l ajuţi cu bani prea mulţi, pentru că în curând va începe să profite de grja pe care i-o porţi. La fel cum profită de timiditatea ta pentru a fi cel care străluceşte şi care iese în evidenţa peste tot.

Chiar dacă tu eşti multumită de atenţia pe care ţi-o acordă în dormitor, el nu are aceeaşi părere despre tine. Esti prea timidă şi puritană pentru gusturile lui exotice.

Compatibilităţi similare pentru femeia Fecioară:  Cu bărbații din zodia Săgetător.