Compatibilitati zodii fecioara pesti

Femeia Fecioară și bărbatul Pești

Dacă este adevărat că opusurile se atrag ar trebui să aveţi o relaţie pasională sau cel puţin un început interesant.  Încă de la primele întâlniri îţi vei da seama că sunteţi diferiţi. Bărbatul Pești este romantic, emotiv şi visător. Femeia Fecioară este raţională, rece şi cu picioarele pe pământ.

Bineînteles că tu vei admira romantismul lui, iar el va fi impresionat de puterea caracterului tău, dar asta nu e suficient pentru ca relaţia să meargă.

Bărbatul Pești este dependent de tine

În timp, există riscul să te transformi într-un fel de bonă a bărbatului Peşti, care va fi dependent de tine şi incapabil să se descurce singur.

Aspecte negative: Te enervează lipsa lui de iniţiativa, lipsa de interes pentru problemele practice. Ai impresia că e un leneş şi că vrea să lase tot greul pe umerii tăi. De fapt, el este prea visător ca să-şi dea seama că are treburi casnice de rezolvat. În lumea lui nu există vase de spălat sau firimituri care cad pe jos. Este prea ocupat cu proiectele lui umanitare ca să observe lucruri atât de triviale. Iar criticile tale nu au darul de a-l aduce cu picioarele pe pământ. Din contră, îi rănesc sentimentele şi îl întorc împotriva ta.

Fecioara nu este suficient de tandră

Pe bărbatul Pești îl deranjează răceala cu care îl tratezi, lipsa gesturilor tandre şi a romantismului. Aceleaşi diferenţe vă strică partidele de amor. Pentru tine sexul este un alt punct de bifat în agendă. Vrei să scapi mai repede de această sarcina şi gata. Bărbatul Peşti are nevoie de tandreţe şi vrea să se bucure pe îndelete de fiecare moment.

Aspecte pozitive: Imaginaţia lui te scoate din rutina zilnică, mai ales dacă eşti dispusă să te laşi purtată în lumea lui boemă. Perfecţionismul tău îl face să-şi dorească mai mult de la el însuşi, iar spiritul tău practic îi oferă o singuranţa pe care singur nu ar avea-o. Va ajunge să-ţi fie recunoscător pentru că-i iei de pe cap sarcini atât de grele precum administrarea gospodariei sau planificarea bugetului. Grija pe care i-o porţi îi oferă un mediu propice pentru a-şi dezvolta imaginaţia şi creativitatea. Totuşi, ai grijă să nu preiei chiar toate sarcinile lui, altfel rişti să te aglomerezi prea tare, iar el va deveni incapabil să-şi rezolve propriile probleme în lipsa ta.

Compatibilităţi similare pentru femeia Fecioară: Cu bărbaţii din zodia Racului şi a Scorpionului.