Compatibilitati zodii fecioara rac

Femeia Fecioară și bărbatul Rac

Bărbatul Rac, empatic şi grijuliu, poate să-ţi fie nu numai iubit ci şi un prieten foarte bun, care te sprijină şi are grijă de tine, după puterile lui. Dar, uneori, devine foarte sensibil, iar starea lui de spirit trece de la o extremă la cealaltă. Aşa ceva e peste puterile tale de întelegere, având în vedere că tu eşti nemiscată ca o stancă (doar esti Fecioară, nu?).

Bărbatul Rac te scoate din minți

Aspecte negative:  Modul în care abordează problemele – şi viaţa, în general – te scoate din minţi. Şi asta pentru că sunteţi atât de diferiţi.  El pune sentimentele înainte şi încearcă să-şi rezolve problemele pe cale emotională, iar tu preţuieşti mai mult ca orice puterea raţiunii.

Dar problema cea mai mare este tendinţa Fecioarei de a critica orice şi pe oricine. Poate că tu vezi criticile tale ca fiind constructive, dar Racul are cu totul altă părere. Este foarte sensibil (ca să nu spunem paranoic) şi i se pare că toată lumea are ceva cu el. Nu suportă ca tocmai tu să fii cea care îl critică şi nici nu e capabil să suporte presiunea la care îl supui prin dorinţa ta de a avea alături un bărbat perfect.

Toate acestea sunt valabile şi în ce priveşte sexul.  Bărbatul Rac este tandru şi atent la nevoile tale, dar nu-i cere să aibă “performanţe” care nu se potrivesc caracterului său. Va deveni complexat şi se va închide în el.

O relație solidă

Aspecte pozitive: Dragostea voastră se va clădi în timp, pe măsură ce învăţaţi să toleraţi defectele celuilalt. Partea bună este că puteţi învaţa unul de la altul. El devine mai raţional, urmând exemplul tău, iar tu înţelegi că nu-i nimic rău în a da frâu liber emoţiilor. Cu timpul, Racul va înţelege că criticile tale nu sunt un afront personal şi că este în natura ta să pui în evidenţă lucrurile pe care le observi. Astfel, relaţia voastră devine mult mai liniştită.

Partenerul tău este un familist convins, un iubit şi un tată foarte protector şi grijuliu, calităţi care îţi satisfac nevoia de siguranţa şi îţi sporesc încrederea în el. Relaţia voastră este solidă, bazată pe încredere, fidelitate şi pe valorile familiale tradiţionale.

Compatibilităţi similare pentru femeia Fecioară: Cu Peştii şi Scorpionul.