Compatibilitati zodii fecioara scorpion

Femeia Fecioară și bărbatul Scorpion

Amândoi aparţineţi unor zodii feminine, însă nu semănaţi prea mult. Există multe puncte de divergenţă, între Fecioară și Scorpion, în ce priveşte caracterul, gusturile şi scopurile pe care le urmăreşte fiecare din voi.

Fecioară – Scorpion, o relație fericită

Dar asta nu înseamnă că nu puteţi avea o relaţie fericită. Ba chiar e mai uşor decât v-aţi imagina, dar cu condiţia să vă doriţi cu adevărat ca relaţia să meargă. Bărbatul Scorpion îţi dă mai mult curaj şi încredere în propria persoană, iar tu îl ajuţi să-şi stăpânească impulsivitatea şi îi arăţi partea frumoasă a vieţii.

Aspecte pozitive: Pentru că tu ai un spirit critic foarte dezvoltat, iar lui ii plac micile bârfe picante, vă place să-i criticaţi pe ceilalţi, să le analizaţi faptele. Chiar dacă nu e tocmai frumos ce faceţi complicitatea care se creează între voi vă apropie şi duce la lungi discuţii plăcute pentru amândoi.

Bărbatul Scorpion te apreciază pentru că îi oferi siguranţa financiară de care are nevoie. Asta nu înseamnă că îl întreţii tu, ci că preiei responsabilitatea de a administra finanţele comune, o abilitate pe care el nu o posedă sau, cel puţin, nu la acelaşi nivel ca tine.

Două zodii care se luptă pentru putere

Aspecte negative:  Relaţia voastră are câteva puncte slabe pe care va trebui să le anihilaţi cumva. Unul dintre ele este tendinţa ta de a critica, tendinţă care intră în conflict cu orgoliul Scorpionului şi care îi stârneşte impulsivitatea.

Un alt minus ar fi lupta continuă pentru putere. Scorpionul vrea să fie el cel care conduce şi, dacă te laşi manipulată, s-ar putea să nu-ţi placă unde ajungi. Oricum, Fecioarele adevărate sunt prea inteligente şi calculate pentru a se lăsa păcălite, chiar şi de către cel pe care îl iubesc. Vei şti cum să-i dai impresia că e la conducere, în timp ce tu îţi vezi de ale tale, acţionând în umbră.

Şi, bineînţeles, veţi avea de suferit din cauza dorinţei de perfecţiune, care este o trăsătură comună zodiilor Fecioară și Scorpion. Tu ai standarde înalte, atât în ce-l priveşte pe el, cât şi în ce priveşte propria persoană. Însă el e genul care vede doar paiul din ochiul altuia. Te-ar vrea pe tine o parteneră perfectă, dar el n-ar face nimic ca să devină mai bun. Îl enervează atitudinea ta calmă, minuţiozitatea şi tabieturile tale, însă când îi critici impulsivitatea se preface rănit.

Compatibilităţi similare pentru femeia Fecioară: Cu bărbatul din zodia Leu.