Compatibilitati zodii gemeni balanta

Femeia Gemeni și bărbatul Balanță

Două zodii care pun mare accent pe libertatea opiniilor proprii! Împărtăşiţi pasiunea pentru gândirea abstractă în special, cu cât mai întortochiat, cu atât mai bine.

Când vă puneţi mintea la contribuţie, veţi găsi împreună cele mai bune soluţii şi vă veţi surprinde unul pe celălalt cu cele mai inedite idei…  Conform astrelor, tu ai multe lucruri să-l înveţi pe bărbatul Balanţă! Îi potoleşti setea de cunoştinţă. Ai putea să întâlneşti Balanţa în mediu academic, undeva unde tu vorbeşti, iar el ascultă fascinat. Voi vă potriviţi nu doar intelectual, ci şi emoţional! Tu tânjeşti după echilibrul din viaţa Balanţei deoarece ai o fire indecisă sau care se contrazice. La rândul său, bărbatul Balanţă va găsi la tine ce caută la femeia perfectă: un companion care să-l surprindă cu replici inteligente, dar şi amuzante. Glumele tale bine plasate vor face orice problemă pe care el o are… să dispară!

Pacea relației, pe primul plan pentru Balanță

Aspecte negative: În relaţia cu Balanţa, tu pui accent pe forţa comunicării, iar el pe cea a iubirii. Practic, tu doreşti o comunicare sinceră şi deschisă, iar el vrea armonie şi evită cu orice preţ cearta. Rezultatul? Tu nu vei pune ca şi el pe primul plan pacea relaţiei, iar el are neşansa să se trezească în discuţii interminabile despre… nimic. Astrele spun că trebuie să găsiţi un echilibru în ce discuţii merită să fie purtate şi ce discuţii ar fi de evitat.

Doua zodii care au nevoie de multă comunicare

Aspecte pozitive: Iată o zodie care promite să ţină pasul cu tine la distracţie şi socializare. Veţi petrece multe „happy hours” în compania prietenilor, într-un decor artistic, la o expoziţie, la teatru… Vă provocaţi cu activităţi care de care mai culturale şi distractive! Partenerul tău adoră, ca şi tine, să facă o mie de lucruri deodata! Tu s-ar putea chiar să-i pui capac, iar bărbatul Balanţă să simtă ca nu te poate cuminţi sau ţine pe loc prea mult timp. Îi poţi trezi nesiguranţa astfel, lucru rar întâlnit la Balanţă. Cu multă comunicare veţi ajunge totuşi la un consens, unul în care să vă simţiţi incluşi unul în viaţa celuilalt.

Compatibilităţi similare pentru femeia Gemeni:  Săgetătorul adoră şi el activităţile sociale.