Compatibilitati zodii gemeni capricorn

Femeia Gemeni și bărbatul Capricorn

Avem de a face cu o combinaţie interesantă. Femeia Gemeni și bărbatul Capricorn sunt două personalităţi diferite cu interese şi scopuri diferite. În cel mai bun caz, vă completaţi reciproc şi învăţaţi unul de altul, prospeţimea şi inocenţa ta compensând seriozitatea şi maturitatea excesivă a bărbatului Capricorn.

În cel mai rău caz, nu veţi reuşi să găsiţi puncte comune şi nici nu veţi putea suporta defectele celuilalt.

Partenerul tău pune mare preţ pe acumularea de bani şi bunuri materiale, este unul din scopurile lui. Dacă nu eşti la fel de ambiţioasă ca el, dorinţele lui îţi vor părea exagerate şi nu vei înţelege goana permanentă după glorie şi bani.

Două zodii compatibile profesional

Aspecte pozitive: Combinaţia Gemeni – Capricorn ar putea să funcţioneze ca o maşinărie bine unsă, dar mai degrabă pe plan profesional decât personal. Chiar dacă relaţia sentimentală ia sfârşit puteţi deveni parteneri de afaceri şi aţi obţine mai multe împreună decât separat. În acest parteneriat, el aduce puterea de muncă, perseverenţa şi poate rezolva problemele practice, în timp ce tu vii cu ideile originale şi prospeţimea gândirii.

Chiar dacă nu aveţi prea multe trăsături comune, odată trecuţi de uşa dormitorului, vă potriviţi foarte bine. El va fi impresionat şi amuzat (în sens pozitiv) de experimentele sexuale pe care le pui la cale.

Femeia Gemeni e prea cheltuitoare

Aspecte negative: Intr-o relaţie de lungă durată sau într-o căsnicie, obiceiurile voastre financiare pot să creeze conflicte şi o permanentă luptă pentru control. Pe tine nu te interesează siguranţa financiară care este foarte importantă pentru bărbatul Capricorn. Nu ţii cont pe ce şi cât cheltuieşti, considerând că banii sunt făcuţi pentru a te bucura de ceea ce poţi cumpăra cu ei. În schimb, el este mai calculat şi chiar puţin zgârcit. Îl enervează să vadă că bugetul la care contribuie şi el este aruncat pe nimicuri. Nu uita că este una din cele mai calculate zodii ale horoscopului!

Probleme pot aparea şi din cauza atitudinilor diferite faţă de viaţa. Lui nu-i plac surprizele. Merge pe cărări bătătorite şi nu se abate de la reguli. Tu esti flexibilă, rapidă şi îţi place să o iei pe scurtătură atunci când e posibil, chiar dacă asta înseamnă să încalci regulile. Te enervează refuzul lui de a te urma şi meticulozitatea cu care analizează orice problemă, în loc să treacă direct la rezolvare.

Compatibilităţi similare pentru femeia Gemeni: Cu bărbaţii din zodia Fecioarei.