Compatibilitati zodii gemeni fecioara

Femeia Gemeni și bărbatul Fecioara

Combinaţia pare cel putin dificilă. Gemenii sunt o zodie masculină, de aer, iar Fecioara este o zodie feminină, de pământ. Ce înseamnă asta? Tu eşti o persoană veselă, comunicativă, care nu ia viaţa prea în serios. El este foarte practic, meticulos, cu picioarele pe pământ.

Aceste diferenţe ar trebui să vă îndepărteze încă de la prima conversaţie, dar dacă este adevărat că opusurile în horoscop se atrag, ar însemna că între voi se va crea o atracţie irezistibilă. Deci lucrurile pot să meargă foarte rău sau foarte bine.  Planeta Mercur, care guvernează ambele zodii şi care reprezintă comunicarea, este un avantaj pentru relaţia voastră.

Zodia Gemeni și personalitatea dublă

Dar pentru ca ea sa meargă într-adevar, bărbatul Fecioară trebuie să înţeleagă personalitatea dublă caracteristică Gemenilor. Acum eşti veselă şi optimistă, acum eşti tristă şi pesimistă;  acum vrei independenţă, acum te agăţi de gâtul lui. Asemenea lucruri îl debusolează pe acest bărbat, care este stabil ca o stâncă şi nu înţelege cum pot oamenii să se răzgândească atât de repede.

Aspecte pozitive: Chiar dacă sunteţi diferiţi, fiecare din voi va găsi lucruri care îi plac la celălalt. El va fi cucerit de prospeţimea şi inocenţa ta şi simţi nevoia să te protejeze. Umorul, nonconformismul şi optimismul tău îl atrag ca un magnet şi, cu timpul, va învăţa să lase garda jos în prezenţa ta.  La rândul tău, vei fi atrasă de acest bărbat puternic, protector, care îţi poate oferi o relaţie stabilă din toate punctele de vedere şi un cămin cald şi primitor, în care să te desfăşori.  Urmărindu-l pe el poţi să înveţi câte ceva despre hotărâre, determinare, muncă, lucruri pe care nu strică să le ştii în viaţa.

Bărbatul Fecioară în dormitor

Aspecte Negative:  Seriozitatea şi maturitatea excesivă care îl caracterizează pe bărbatul Fecioară se manifestă şi dincolo de uşa dormitorului. Viaţa voastră sexuală nu va fi atât de împlinită pe cât ţi-ai dori pentru că el este reticent când vine vorba de lucruri noi sau picanterii exotice. Va trebui să-l înveţi cum să se relaxeze în prezenţa ta şi să-i dai încrederea care îl face să-şi lase garda jos.

Chiar dacă îţi place să flirtezi şi chiar dacă flirturile tale nu duc nicăieri, odată ce ai intrat într-o relaţie cu un bărbat Fecioară, va trebui să te abţii. Gelozia lui nu este vizibilă pentru că el se fereşte, în general, să-şi arate emoţiile, însă ea există şi îi macinş sufletul. Orgoliul lui rănit nu se vindecă prea uşor.

Compatibilităţi similare pentru femeia Gemeni: Cu bărbaţii Capricorn.