Compatibilitati zodii gemeni gemeni

Femeia Gemeni și bărbatul Gemeni

Combinaţia dintre doi Gemeni permite o complicitate extraordinară, bazată pe distracţie şi pe un mod de viaţă lipsit de griji. Dar problema este, ca în orice cuplu format din nativii aceleiaşi zodii, ca sunteţi foarte asemanatori şi, neavând nicio provocare de înfruntat, riscaţi să vă plictisiţi unul de altul.

Oricum, vă apropiaţi foarte uşor ca şi cuplu pentru că amândoi sunteţi deschişi, comunicativi şi nu va lipsesc subiectele de conversaţie.

Doi Gemeni pot vorbi ore în șir despre orice

Aspecte pozitive: Împreună puteţi petrece ore în şir vorbind despre câte în lună şi-n stele, bucurându-vă fiecare de compania celuilalt. Vă place să faceţi asta în intimitate sau într-un grup  mare, pentru că amândoi sunteţi sociabili. Îţi place faptul că partenerul tău gândeşte la fel, îţi înţelege opiniile şi iniţiativele, iar replicile lui îţi stimulează creativitatea.

Aspecte negative: Sunteţi nativii unei zodii de aer, deci nu suneţi foarte bine ancoraţi în realitate. Amândoi aveţi tendinţa să gândiţi superficial şi să vă plictisiţi repede. Când vorbiţi treceţi rapid de la un subiect la altul, iar când aveţi de rezolvat nişte probleme treceţi prin toate fără a duce niciuna la bun sfarşit. În orice situaţie unul dintre voi va trebui să rămână cu picioarele pe pământ şi să ţină minte care este scopul discuţiei sau al acţiunilor voastre.

Cei mai cheltuitori din zodiac?

Dacă aveţi o relaţie de lungă durată sau vă căsătoriţi este posibil să aveţi probleme financiare şi de stabilitate. Amândoi sunteţi cheltuitori şi când niciunul nu se pricepe la administrarea bugetului, banii dispar rapid, fără să vă alegeţi cu nimic util. Chiar dacă subiectele atât de practice vă plictisesc va trebui să vă ocupaţi şi de ele. Amândurora vă place să flirtaţi, trezind gelozia celuilalt şi fiecare conflict va include o trecere în revistă a greşelilor trecute care nu sunt niciodată uitate sau iertate pentru că, prinşi în vâltoarea vieţii voastre dezordonate, nu le daţi cu adevărat atenţie decât în momentul când încep să provoace daune ireversibile.

Compatibilităţi similare pentru femeia Gemeni: Cu bărbaţii din zodia Balanţei şi Vărsătorului.