Compatibilitati zodii gemeni leu

Femeia Gemeni și bărbatul Leu

Spiritul creativ şi dramatic, precum şi mândria înfocată a Leului te vor atrage şi îţi vor stimula intelectul, lucru esenţial în funcţionarea ta. În esenţă cei născuţi sub semnul Gemenilor se exprimă mintal şi orice idee o trec prin filtrul raţiunii.

Leul este regele cuceririlor, mai ales că este înzestrat cu un spirit dramatic spectaculos, cu ingeniozitate şi cu pasiune. Dacă-şi pune ceva în cap cu siguranţă obţine.  Are un spirit aventurier cât să te ţină în viaţă, dar nu suficient cât să te ţină mult şi bine.

Leul, o zodie foarte energică

Aspecte pozitive:  Ai noroc că Leul este o fire energică şi îţi stimulează neuronii, te ademeneşte în jocuri interesante şi este de natură optimist. Sunteţi doi exploratori, uneori naivi, pregătiţi pentru mai mult şi mai mult.

În dormitor, tu vii cu fanteziile şi Leul vine cu dorinţa de a-şi etala cu măiestrie talentele, iar de aici ies scântei. Treceţi cu uşurinţă peste convenţii şi limite şi ştiţi să vă condimentaţi viaţa sexuală care cu siguranţă este una memorabilă.

Femeia Gemeni flirtează prea mult

Aspecte negative: Discordia apare atunci când îţi pierzi capul flirtând, iar Leul te ia în serios şi explodează. Cu tact şi calm va trebui să-l convingi că este un joc nevinovat şi că el este stăpânul absolut al inimii tale. Pe de altă parte, bărbatul Leu va încerca să-ţi pună frâiele de gât şi să te ţină strâns lângă el periclitându-ţi libertatea.

Firea ta flexibilă şi felul lui încăpăţînat şi rigid nu se vor întâlni niciodată la mijloc şi de aici pornesc dezbateri fierbinţi care nu se termină întodeauna cu săruturi şi sex de împăcare. Pentru că te plictiseşti repede şi pentru că e mai bine pentru tine, îi vei permite Leului să preia conducerea, dar asta în limitele tale. Tu preferi să fii stăpână pe gândurile tale, iar el se poate bucura în voie de glorie şi aplauze.

Aţi putea rezista împreună, deşi astrele vă recomandă mai degrabă o prietenie decât o viaţă de cuplu. Longevitatea depinde de tine şi de cât de repede te plictiseşti de stilul inflexibil şi posesivitatea lui. Niţică stabilitate nu ţi-ar strica.

Compatibilităţi similare pentru femeia Gemeni: Leul este aproape la fel de energic şi stimulator ca Berbecul.