Compatibilitati zodii gemeni pesti

Femeia Gemeni și bărbatul Pesti

Peştele este guvernat de apa, iar Geamănul de aer, ceea ce face această asociere amoroasă ceva mai dificilă. Amândoi priviţi viaţa că pe o aventură, vă lăsaţi duşi de curent, dar aici asemănările se opresc.

Şansele că voi să puteţi comunica pe aceeaşi undă sunt minime. Modul în care tu foloseşti logica va fi mereu în contradicţie cu felul de a fi intuitiv al bărbatului Peşti.

Pentru Pești, dragostea e un lucru serios

Bărbatul Peşti este un visător, şi asta îl face să fie foarte deschis şi empatic; deviza lui este “niciodata să nu spui niciodată”.  El va privi dragostea ca pe cel mai serios lucru din viaţa lui. Însă faptul că amândoi sunteţi cameleonici şi greu de descifrat complică lucrurile, este dificil să construiti o bază solidă pentru relaţia amoroasă.

Intimitatea sexuală dintre voi este la început ceva minunat şi greu de descris, însă în timp poate să dispară la fel de uşor cum a apărut. Relaţia cu un bărbat Peşti va fi plină de surprize, cât timp vei reuşi să înţelegi felul în care vede el lumea şi iubirea. Chiar dacă veţi fi conştienţi de diferenţele dintre voi şi sunteţi dispuşi să faceţi eforturi pentru a vă înţelege, vă va fi foarte greu, dacă nu chiar imposibil să găsiţi un compromis care să vă asigure armonia în cuplu.

Femeia Gemeni, în căutarea aventurii

Aspecte negative:  Tu nu vei putea satisface nevoia de stabilitate emoţională a bărbatului Peşti, eşti născută pentru a fi seducătoare, şi vei cauta mereu aventură. Va avea tendinţa să te caute constant, şi te vei simţi sufocată. Iar dacă faci pe şefa în relaţia voastră, el va crede că nu îl înţelegi şi nu îl iubeşti. Compatibilitatea voastră este una grozavă pentru o întâlnire amoroasă memorabilia, însă nu va fi de ajuns pentru o relaţie de lungă durată.

Aspecte pozitive:  Alături de un bărbat Peşti te vei simţi mult mai liberă, deschisă, şi prin relaţia cu el  poţi creşte emoţional. Bărbatul Peşti este la fel de tandru şi sensibil ca tine, şi te va cuceri cu gesturi de afecţiune.

Compatibilităţi similare pentru femeia Gemeni:  Balanţă,Vărsător, Berbec.