Compatibilitati zodii gemeni scorpion

Femeia Gemeni și bărbatul Scorpion

Femeia Gemeni are nevoie de mişcare şi stimulare mentală, şi tu vei găsi toate acestea la bărbatul Scorpion.  Te vei îndrăgosti de energia şi tenacitatea bărbatului Scorpion, dar şi de calmul sau care te face să te simţi sigură pe tine dar şi pe dragostea dintre voi.

Bărbatul Scorpion poate să te tempereze

Îţi va tempera instabilitatea.  Însă atunci când îţi vei dori o relaţie pe termen lung cu un Scorpion, vei fi nevoită să faci multe compromisuri. Bărbatul Scorpion îţi dă mai mult curaj şi încredere în propria persoană, iar tu îl ajuţi să-şi stăpânească impulsivitatea şi îi arăţi partea frumoasă a vieţii.

Bărbatul Scorpion s-ar putea să nu aibă încredere în tine din cauza felului în care sari de la o preocupare la alta, de la un subiect la altul într-o discuţie. La prima vede energia emanată de Scorpioni pare invizibilă, însă în interiorul lor această clocoteşte, gata să se reverse şi să provoace un şoc în orice moment. El pune accentul pe comunicare sexuală, aşa că latura ta socială se va dezvolta inclusiv în aşternuturi, lângă un bărbat Scorpion.

Gelozia Scorpionului este chinuitoare

 Aspecte negative:  Bărbatul Scorpion are nevoie de emoţii puternice situate la extreme, să fie învăluit în mister. Gelozia să este de-a dreptul chinuitoare, îţi va cere loialitate completă, şi va fi nu de puţine ori suspicios dacă eviţi să îi răspunzi la întrebări. Libertatea este foarte importantă pentru ţine, dar el nu poate să îşi tempereze gelozia. Un alt minus ar fi luptă continuă pentru putere. Scorpionul vrea să fie el cel care conduce şi, dacă te laşi manipulată, s-ar putea să nu-ţi placă unde ajungi.

Aspecte pozitive:  Relaţia amoroasă între bărbatul Scorpion şi femeia Gemeni funcţionează tocmai pentru că amândoi îşi doresc  multă teatralitate, certuri  partide de sex pasionale. Veţi avea  de multe aventuri , chiar dacă relaţia poate să nu se transforme în căsnicie, vă  veţi face amintiri grozave! 

Compatibilităţi similare pentru femeia Gemeni:  Săgetător.