Compatibilitati zodii leu berbec

Femeia Leu și bărbatul Berbec

Două semne de Foc care se întâlnesc pot duce la o explozie. Atât Leii, cât şi Berbecii, au temperamente vulcanice şi se inflamează din mai nimic. Relaţia dintre o femeie Leu şi un bărbat Berbec nu va fi ca o grădină Zen, ci mai degrabă ca un ring de  box (metaforic, doar!)

Două zodii de foc se ceartă des și violent

Amândurora vă place să fiţi în postura conducătorului, ca expresie a ego-urilor voastre supradimensionate.

Aspecte negative: Certuri multe şi agresive! Da, acolo unde Leul muşcă, Berbecul ripostează şi îl “ia în coarne”. Dacă el nu înţelege să te lase pe tine uneori să stai în scaunul şoferului, relaţia va sfârşi rapid, în urma unor certuri care se escaladează. Despărţirile dintre o Leoaică şi un Berbec sunt adesea subite şi au la bază dezacordul celor doi asupra unui subiect aparent neînsemnat pentru cei din jur. Atât de mult ţineţi amândoi la convingerile şi abordările voastre!

Sunteți compatibili sexual

Aspecte pozitive: Dacă Berbecul înţelege să te lase uneori să preiei puterea în cuplu şi să te faci admirată de ceilalţi, relaţia poate funcţiona cât se poate de bine, mai ales în probleme legate de  finanţe şi bugetul comun. Din punct de vedere sexual, nevoile voastre se aseamănă până la identificare, ceea ce va cimenta relaţia chiar dacă la capitolul comunicare mai e loc mult pentru îmbunătăţiri.

În plan profesional, dacă faci echipă cu un bărbat din zodia Berbec, munca va merge ca pe roate, întrucât amândoi sunteţi ambiţioşi şi nu aveţi verbul “ a renunţa” în vocabularul personal. Pe deasupra, vă place amândurora să vă angajaţi în proiecte care presupun provocări şi asumarea de riscuri, cum ar fi investiţiile sau publicitatea.

Compatibilităţi similare: Cu ambiţioşii Săgetatori şi cu năzuroşii nativi din Fecioară.