Compatibilitati zodii leu capricorn

Femeia Leu și bărbatul Capricorn

Focul şi pământul dau naştere lavei atunci când se întâlnesc... Ceea ce poate fi o relaţie fierbinte şi pasională poate oricând să degenereze într-un conflict deschis care sfârşeşte urât... noroc însă cu natura pasivă a Capricornilor care îi face mult prea comozi pentru gesturi radicale.

Capricornul vrea stabilitate

Aspecte negative: Capricornul te consideră prea împrăştiată şi impulsivă, şi confundă energia ta debordantă cu deficitul de atenţie să incapacitatea de a te angaja în mod serios la realizarea unui proiect.  În vreme ce ţie îţi e foarte bine şi într-o relaţie pasageră, Capricornul vrea familie şi stabilitate şi nici nu îi e pe plac stilul tău egoist de a face dragoste.  Nici la capitolele imaginaţie şi iniţiativă Capricornul nu stă prea bine şi lasă mereu să se înţeleagă că este plind de dragoste şi tandreţe, dar că nu vrea să se deranjeze atât ca să le reverse şi asupra ta.

Două zodii cu diferențe mari de caracter

Aspecte pozitive:  Apar doar în condiţiile în care rămâneţi la nivelul de iubiţi ocazionali, în condiţiile în care nu sunteţi împreună suficient de mult încât să descoperiţi partea profundă a caracterelor voastre, care nu vă va fi pe plac. Diferenţele de caracter dintre voi vor părea insignifiante în cazul unei legături pasagere, dar o căsnicie va eşua din cauza lor.

Veşti bune în carieră însă, pentru că la locul de muncă, Leul şi Capricornul învaţă unul de la celălalt, în loc să se angajeze în lupte pentru putere. Calităţile voastre profesionale, puse  la un loc, pot da naştere unei afaceri de succes în domeniul comerţului cu artă sau al expoziţiilor.

Compatibilităţi similare pentru femeia Leu: Cu mofturoasele Fecioare şi cu nărăvaşii Tauri.