Compatibilitati zodii leu fecioara

Femeia Leu și bărbatul Fecioară

Iata un cuplu care ia dificultăţile drept provocări menite a fi înfruntate împreună. O relaţie dintre o femeie Leu şi un bărbat Fecioară presupune un algoritm bine cunoscut de catre amândoi, în care problemele sunt rezolvate împreună, în acelaşi timp ceidoi învăţând cum se consolidează o relaţie şi „împrietenindu-se” fiecare cu valorile celuilalt.

Bărbatul Fecioară, un emotiv

Aspecte negative: Dacă se întâmplă să ai parte de un coleg Fecioară la locul de muncă, trebuie să te pregăteşti pentru mult mai multe critici ca de obicei. Punctele de vedere şi deciziile îţi vor fi disecate şi analizate în mod frecvent, astfel încât nu o dată, te vei simţi „pusă la zid”. Nu te îngrijora însă  – bărbatul Fecioară are o personalitate emotivă şi precaută. El nu încearcă să te submineze, ci să se asigure că tot ceea ce realizaţi împreună are cât mai puţine şanse de eşec, spun astrele.

O relație cu multe șanse de reușită

Aspecte pozitive: Relaţia voastră are multe şanse de reuşită, deoarece tu, leoaico, ai un suflet mare şi generos, care va tempera spiritul critic şi pretenţios al bărbatului Fecioară. El se va mândri în mod autentic cu realizările tale, cu umorul şi cu felul tău adorabil de a fi. Pe scurt, va şti să aprecieze ceea ce are şi să nu considere că totul i se cuvine – ceea ce  e foarte rar de găsit la un om în zilele noastre.  Tu vei aprecia la el gândirea sistematică şi înclinaţia lui pentru justeţe în tot ceea ce face (bărbaţii Fecioară sunt adeseori designeri, proeictanţi, ingineri care cuată moduri cât mai responsabile de a economisi resurse şi de a crea un mediu mai puţin poluat). În al doilea rând, bărbatul Fecioară va avea ca scop personal să se facă plăcut în ochii tăi şi să te mulţumească – în pat, dar nu numai.

Compatibilităţi similare pentru femeia Leu: Cu Taurii, dacă îi îmblânzeşti, şi cu Racii, cărora trebuie mai întâi să le alungi angoasele.