Compatibilitati zodii leu gemeni

Femeia Leu și bărbatul Gemeni

Formaţi o pereche în care afecţiunea exprimată fără rezerve e pe primul loc. Leii iubesc cu inima, în timp ce Gemenii iubesc raţional şi cu multă implicare. În vreme ce tu îl iubeşti pentru ce este şi cum te face să te simţi, el te iubeşte pentru convingerile tale şi ideile pe care le reprezinţi.

Bărbatul Gemeni, mofturos și schimbător

Cu toate acestea, bărbatul Gemeni este suficient de romantic ca să îţi fie pe plac, spun astrele.

Aspecte negative: Uneori, bărbatul Gemeni este năzuros şi schimbător, aceste episoade producându-se pe nepusă masă, fiind greu de suportat mai ales când vine vorba de intimitatea voastră. Încrederea în sine a Leului poate fi zdruncinată de flirturile bărbatului Gemeni, care simte nevoia să îşi exerseze talentele de „vânător” din când în când – să nu uităm că este unul din cei mai mari seducător din zodiac.

Compatibili în pat

Aspecte pozitive: Bărbatul Gemeni reprezintă elementul tău de stabilitate. El are însă o înclinaţie stranie pentru ridicol, ceea ce te va scoate periodic din sărite, şi probabil îi vei pretinde adoraţie când el poate să ofere doar admiraţie.  Cum atracţia, dar şi înţelegerea dintre voi sunt la cote ridicate, veţi şti când e cazul să pretindeţi mai mult şi când să apreciaţi ceea ce vi se oferă. Amândoi vă doriţi o relaţie pasională şi incitantă, drept urmare, întâlnirile voastre la orizontală vor fi memorabile pentru amândoi.

În vreme ce el e bun la marketing, tu excelezi la evaluarea riscurilor şi la organizare, deci sorţii unei afaceri începute în cuplu sunt foarte favorabili.

Compatibilităţi similare pentru femeia Leu: Cu relaxaţii Vărsători şi cu Balanţele aducătoare de confort şi siguranţă.