Compatibilitati zodii leu pesti

Femeia Leu și bărbatul Pești

Misticii sunt greu de înţeles şi puţină lume  ştie cum să se poarte în jurul lor. În plus, ei sunt mereu cu ochii aţintiţi la stele sau cu ei închişi, în meditaţie. Cam aşa îl percepi şi tu pe bărbatul Peşti, în momentele când crezi că ai înţeles totuşi ceva-ceva relativ la această enigmă umană.

Bărbatul Pești, prea timid pentru tine

Aspecte negative: Reprezentaţii ambelor zodii sunt mai obişnuiţi să primească decât să dăruiască. Leul, personalitate activă, nu îl poate înţelege pe timidul şi liniştitul bărbat Peşti, care nu se înghesuie să îşi strige poziţia de macho în cuplu. Leului îi place viaţa în lumina reflectoarelor, bărbatul Peşti visează la o viaţă retrasă, undeva unde să nu fie găsit uşor. Hiper-sensibilitatea lui devine insuportabilă de la un punct, mai ales că atunci când vine vorba de viaţa sexuală, se orientează rapid spre obiceiuri şi activităţi exotice, iar atunci când cade în cazanul cu depresie, mândria ta de Leu te împiedică să îi sari în ajutor. Sfatul astrologului este să te bucuri de întâlnirea cu acest tip de bărbat, să înveţi lecţiile pe care le are de oferit şi să îţi continui drumul.

Nu sunteți compatibili nici profesional

Aspecte pozitive: Dacă, printr-o minune a sorţii sau datorită hotărârii tale, ai o relaţie durabilă cu un bărbat din zodia Peşti, ai un statut unic printre femeile din zodia ta. Prin urmare, vei nedumeri pe mulţi şi multe vor fi invidioase, în încercarea de a afla cum se îmblânzeşte un bărbat Peşti şi cum de doar tu ai reuşit. Într-o relaţie profesională, cel mai bine este ca bărbatul Peşti să îţi fie client sau colaborator extern, deoarece prezenţa sa zilnică în sfera ta de acţiune îţi va secătui energiile, cheful de muncă şi creativitatea.

Compatiblităţi similare pentru femeia Leu: Vărsătorii şi Leii, două zodii care nu înţeleg să cedeze pic de teren, nici măcar de dragul unei relaţii.