Compatibilitati zodii leu taur

Femeia Leu și bărbatul Taur

Ai de-a face tot cu un semn fix, ca şi tine; din întâlnirea focului cu pământul rezultă lava – ceea ce înseamnă: relaţia cu Taurul nu va fi doar miere şi trandafiraşi! Acolo unde tu te înfurii şi îţi ieşi din pepeni, Taurul pur şi simplu devine şi mai căpos şi se îndârjeşte şi mai mult.

De aici s-ar putea să ai doar tu de pierdut, fiind mai iute la mânie şi având un temeperament mai “inflamabil”, pe când Taurul este un versat practicant al rezistenţei pasive şi al detaşării.

Două zodii combative

Aspecte negative:  Uneori însuşi felul de a fi al Taurului te va scoate din minţi, iar alteori chiar şi cea mai măruntă remarcă a lui îţi va părea spusă cu subtilităţi ostile – nu, nu este paranoia în cazul tău, bărbatul Taur adoră să îi dea de înţeles partenerei sale că este doar un tovarăş de drum tolerat, nu un egal. Evident că la tine nu va merge această strategie, fiindcă şi tu eşti la fel de combativă şi de rezistentă la momentele stânjenitoare. Prietenii voştri vor fi martori la perioade în care voi nu vă veţi vorbi cu zilele, împăcarea venind mereu de la un aspect comun al relaţiei care nu are nimic în comun cu cearta care v-a adus pe baricade.

Taurul îți va îndeplini toate fanteziile în pat

Aspecte pozitive:  În pat, Taurul de-abia aşteaptă să fie “îngenuncheat” , dar nu se va da bătut din prima. Pentru tine, asta va fi cât se poate de bine, fiindcă  vei avea astfel un partener care de-abia aşteaptă să îţi îndeplinească fanteziile în cel mai mic detaliu. Fiindcă amândoi sunteţi extrem de frumoşi  şi debordând de sex-appeal, veţi fi constant atraşi unul de celălalt, dând naştere la tot atâtea prilejuri de momente fierbinţi. Bărbatul Taur, odată ce a învăţat să te admire pentru ceea ce eşti, îţi va fi cel mai înfocat suporter.

Compatibilităţi similare pentru femeia Leu: Cu celelalte semne de Pământ, Fecioarele şi Capricornii.