Compatibilitati zodii pesti berbec

Femeia Peşti și bărbatul Berbec

 Vei fi instantaneu atrasă de bărbatul Berbec pe care îl vei întâlni, pentru că la prima vedere este ceva neobişnuit în fiinţa lui, şi energia sexuală dintre voi nu poate fi negată. 

Îi domolești pornirile

Berbecul are tendinţa de a se mişca în orice domeniu după numele semnului sau zodiacal, adică impulsiv, rapid, energetic. Văpaia din spiritul bărbatului Berbec va găsi alinare în felul tău de a fi calmă şi visătoare. El poate învăţa multe lucruri despre compasiune şi altruism de la tine, iar tu poţi prelua din energia sa.

Bărbatul Berbec te va ajuta să scapi de timiditatea ta şi să îţi afirmi personalitatea. Aici se va duce o luptă acerbă între nevoia lui de acţiune şi nevoia ta de linişte sufletească. Curajul lui te va inspira şi te va face să îţi asumi riscuri pe care nu le-ai fi acceptat altfel, şi trebuie să recunoşti că ai nevoie de un bărbat care să te stimuleze şi să îţi dea încredere în tine. Însă dacă veţi învăţa în timp să vă acceptaţi aşa cum sunteţi, câteva compromisuri vor duce relaţia la un nivel excelent. Nu uita că dincolo de suprafaţa dură a Berbecului există un bărbat minunat pentru tine.

Ignoră ce ai tu de spus

 Aspecte negative: Bărbatul Berbec nu prea ţine cont de sentimentele altora atunci când decide ceva pentru el sau pentru voi. Aici veţi avea mereu discuţii, pentru că tu îţi doreşti să dea dovadă de ceva mai multă consideraţie faţă de tine şi dorinţele tale, nevoia ta de intimitate, singurătate şi reverie.

 Aspecte pozitive: Poţi iubi necondiţionat un bărbat Berbec şi vei fi partenera sexuală perfectă pentru el, apetitul tău va fi cu siguranţă satisfăcut alături de el. Un astfel de iubit îţi va provoca mereu limitele, şi asta te va ţine mereu în priză şi alături de el, pentru că ai nevoie lângă tine de un bărbat puternic şi plin de energie pozitivă.

Compatibilităţi similare pentru femeia Peşti:  Rac, Vărsător.