Compatibilitati zodii pesti capricorn

Femeia Peşti și bărbatul Capricorn

Bărbatul Capricorn şi femeia Peşti se înţeleg foarte bine datorită naturii lor receptive, intuitive şi afective.

Prea distant pentru tine

El va fi cel mai ocrotitor bărbat pe care l-ai întâlnit, dar şi cel mai ancorat în reguli, sisteme şi planuri, ceea ce nu se potriveşte întotdeauna naturii tale romantice. Însă nu este imposibil să te poţi adapta la nevoia de concret a Capricornului. O altă nevoie a Capricornului este legată de viitor şi siguranţă că acesta va fi bun pentru el şi familia să. Te vei putea bază că un bărbat Capricorn va face tot ce-i stă în puteri pentru a se asigura că eşti în siguranţă şi nu-ţi va lipsi nimic.

Nevoia ta de afecţiune şi romantism se va lovi periodic de zidul pe care bărbatul Capricorn îl ridica în jurul sau. El poate fi distant şi rece, mai ales atunci când nu îţi înţelege motivaţiile sau acţiunile. Relaţia de lungă durată între o femeie Peşti şi un bărbat Capricorn poate deveni excelentă abia când înţelegerea dintre cei doi este foarte bună. El va fi mai puţin egoist şi tu poţi deveni ceva mai pragmatică.

Atracţie sexuală la cote mari

La fel de bine Capricornul tău poate deveni foarte posesiv, din aceeaşi nevoie de a controla totul. Tu ai nevoie de libertate cum ai nevoie de aer, şi aici intervin tensiuni între semnele voastre zodiacale. Dacă îţi doreşti îndeajuns să îl ai lângă ţine, va trebui să îl faci să înţeleagă nevoile tale.

Aspecte negative:  Bărbatul Capricorn este ambiţios şi te va trage după el, iar competiţia şi concurenţa nu sunt pentru sufletul tău sensibil. El nu crede decât în ceea ce poate vedea sau atinge aşa că îţi va deconstrui din start multe din idealuri fără să îşi dea seama cât de mult te-a rănit.

Aspecte pozitive:  Deşi nu sunteti complet compatibili, în timp se poate ajunge la înţelegere şi armonie care să ţină în viaţă dragostea. Desigur ca vă va ajuta şi enorma atracţie sexuală dintre voi!

Compatibilităţi similare pentru femeia Peşti: Scorpion, Rac, Taur.