Compatibilitati zodii pesti fecioara

Femeia Peşti și bărbatul Fecioară

Fecioara este semnul opus Peştilor, contradicţia semnelor zodiacale ar trebui să fie un indicator pozitiv pentru o combinaţie amoroasă.

Opusurile se atrag

Este destul de surprinzător cazul în care există atracţie reciprocă între o femeie Peşti şi un bărbat Fecioară, dar asta se explică prin vechea expresie “opusurile se atrag”.   Bărbatul Fecioară e condus de analiză, fapte şi logică, pe când femeia Peşti se lasă condusă de emoţii, intuiţie şi de felul neobişnuit în care simte exact ce se întâmplă în jurul ei. Cele două semne vor găsi convieţuirea şi uneori chiar comunicarea foarte dificilă.

Felul în care atât tu cât şi bărbatul Fecioară va schimbaţi dispoziţia de la o extremă la altă este clar o similaritate care va ajută dragostea dintre voi. El va trebui să renunţe la a te judeca după propriul sistem de valori logic, raţional şi să te asculte, astfel va cunoaşte lumea ta. În cazul în care nu reuşeşte să te înţeleagă, relaţia voastră poate fi alterată de această logică extremă folosită de bărbatul Fecioară.

În certuri este important să va daţi amândoi seamă că fiecare are dreptatea să, nici una din păreri nu poate fi scoasă din discuţie.

Prea critic, prea „de casă”

 Aspecte negative: Tu preferi reveria şi Fecioară poate interpreta asta ca lene sau lipsă de iniţiativă, te poate judeca după aparenţe mult prea uşor. O Fecioară poate fi extrem de exigentă la nivel social şi foarte critică, ceea ce poate răni foarte uşor sentimentele unei femei Peşti. Cât timp el nu te va ataca cu astfel de reproşuri totul va fi bine. Bărbatul Fecioară adoră stabilitatea şi chiar rutina, pe când tu  vrei  sa evadezi cu orice preţ din cotidian. 

Aspecte pozitive:  Stabilitatea pe care o oferă bărbatul Fecioară va fi greu de refuzat, mai ales pe termen lung, poate fi ceea ce te face să rămai îndrăgostită de el. Fecioara îţi va oferi o doză necesară de realism şi organizare, iar tu îi poţi oferi acces la lumea ta fantastică, la idei originale şi astfel să-l scoţi din rutină.

Compatibilităţi similare pentru femeia Peşti: Vărsător, Rac, Scorpion.