Compatibilitati zodii pesti pesti

Femeia Peşti și bărbatul Peşti

 Un astfel de cuplu are toate şansele să fie uniunea perfectă. Cine altcineva să înţeleagă femeia Peşti mai bine decât bărbatul Peşti?

Durată incertă

Întrebarea care rămâne este dacă cei doi sunt un cuplu capabil să înfrunte dificultăţile vieţii. Complicitatea şi intimitatea deosebită dintre cei doi este într-adevăr greu de găsit însă există şi alţi factori de care depinde fericirea lor.

Nativilor Peşti le lipseşte instinctul practic şi capacitatea de a luă decizii rapid şi bazat pe fapte, nu pe idealuri. Pasiunea iubirii lor s-ar putea să nu reziste în timp, dacă ei nu se pot organiza destul de bine astfel încât să echilibreze partea romantică şi cea materială a vieţii cotidiene.

Semnul zodiacal Peşti este guvernat de apa, nativii sunt foarte impresionabili şi au nevoie de stabilitate pentru a putea trăi armonios în cuplu. Problemă majoră într-un astfel de cuplu va fi faptul că cei doi vor plănui, visa şi vorbi despre visele lor, însă rareori vor duce ceva până la capăt.

Peste măsură de altruiști

Dragostea ta pentru un bărbat Peşti se va simţi aproape că o experienţă mistică, supranaturală. Acolo unde compatibilitatea este maximă se prefigurează o relaţie de lungă durată, şi sentimente profunde şi durabile. Veţi împărtăşi experienţă mentală şi secrete şi veţi fi mereu de accord în privinţă sexului, a dragostei şi a semnificaţiei loialităţii. Dragostea voastră va trece testul timpului dacă alegeţi să folosiţi imaginaţia debordantă în orice aspect al vieţii.

Aspecte negative:  Partea mai proastă a unei relaţii Peşti-Peşti vine din faptul că din dorinţa de a îi ajută pe alţii, amândoi pot foarte uşor să se martirizeze şi să sufere foarte mult. Dragostea voastră nu trebuie să devină o manifestare exagerată a altruismului. 

Aspecte pozitive:  Idealul unui nativ Peşti, fie el femeie sau bărbat, este sacrificiul de sine şi modul în care poate să îi ajute pe cei din jurul său. Cuplul Peşti-Peşti devine o adevărată forţă a iubirii necondiţionate.

Compatibilităţi similare pentur femeia Pești: Berbec, Gemeni, Vărsător.