Compatibilitati zodii pesti sagetator

Femeia Peşti și bărbatul Săgetător

Femeia Peşti şi  bărbatul Săgetător au moduri de a gândi foarte similare, ceea ce este de la început un punct de atracţie amoroasă.

Trăiri la unison

Săgetătorul va fi fascinat de sensibilitatea şi înclinaţia ta către mistic şi idealism; la fel ca tine, el crede în faptul că există un sens pentru existenţa noastră pe Pământ. Relaţia voastră se va baza pe aceste convingeri pe care le aveţi în comun, dar şi pe atitudinea similară faţă de dragoste şi sex.

Este important faptul că tu să fii flexibilă, deoarece te va aduce la exasperare altfel personalitatea extrem de sociabila a Săgetătorului şi felul în care îşi impune voinţa asupra celor din jur. Aici va trebui să te poţi adapta la felul lui autoritar de a lua deciziile şi pentru tine, sau să îi explici cu tact că nu poţi accepta aşa ceva.

Răbdare, răbdare, răbdare…

Săgetătorul va prefera întotdeauna acţiunea în locul reveriilor pentru care femeia Peşti e recunoscută, lui însă îi place să îşi atingă scopurile, să pună lucrurile în practică rapid, fără a intra prea mult în detalii. Asta nu înseamnă că nu îşi va dori la fel de mult ca tine o familie iubitoare, însă trebuie să-i dai timp pentru a se obişnui cu ideea.

Aspecte negative: Bărbatul Săgetător ţine foarte mult la independenţa lui şi şi-o afişează cu orice ocazie, ori asta nu îţi va fi deloc pe plac. Sunt şanse să devii extrem de posesivă şi geloasă, şi mai ales să ai mereu gânduri negre când iese la o bere “cu baietii”.

Aspecte pozitive:  Femeia Peşti are speranţa că poate să calmeze Săgetătorul, să-i inducă o linişte interioară. Cu răbdare din partea ta va veţi înţelege grozav chiar şi în pat, acolo unde orice femeie ar fi încântată de tipul sexual caracteristic bărbatului din  zodie: impulsiv, puternic  şi foarte implicat in a-ţi oferi plăcerea suprema.

Compatibilităţi similare pentru femeia Peşti: Rac, Taur, Fecioară.