Compatibilitati zodii pesti taur

Femeia Peşti și bărbatul Taur

Taurii par a fi opusul Peştilor, însă adevărul este că cele două zodii se completează foarte bine.

Întâi prietenia, apoi dragostea

Un Taur ar putea fi cel mai bun prieten al unui Peste  şi asta va fi clar de la prima întâlnire. Deşi legătură care se va stabili între o femeie Peşti şi un bărbat Taur este una socială, dinamică, ei se pot îndrăgosti foarte uşor unul de altul.

Bărbatul Taur te va învăţa cum să-ţi împaci planurile ideale cu viaţă de zi cu zi. Nu spunem că va fi uşor, însă dacă vei avea răbdare vei descoperi o lume noua şi interesantă. Viziunea Taurului despre lume este simplă, el nu vede nuanţele pe care le vezi tu, ci doar alb şi negru. Rutină şi tabieturile joacă un rol important în viaţă Taurului, aşa că aici va trebui să intervii tu pentru că dragostea dintre voi să aibă parte şi de varietate şi mister.

Încearcă să te aducă cu picioarele pe Pământ

Aspecte negative: Taurul este recunoscut pentru natură să practică, materialista am putea spune, pe când Peştii sunt uşor aerieni în majoritatea situaţiilor în care un Taur s-ar descurcă de minune. Va trebui să îi demonstrezi unui Taur că se poate găsi un echilibru între cele două feluri de a fi, să îi arăţi că totuşi picioarele tale sunt bine înfipte în pământ, în ciudă excentricităţilor tale. Taurul nu va fi foarte deschis la nou şi este clar de la început că tu va trebui să îl înveţi să se exprime şi să îţi arate ceea ce simte şi gândeşte.

Aspecte pozitive:  Un Taur se va simţi instantaneu atras de energia senzuală a unei Peştoaice. Emoţiile pământene ale Taurului vor fi completate de intuiţia extraordinară a Peştilor şi astfel  va va fi foarte uşor să găsiţi idealurile comune. Felul caleidoscopic în care tu te raportezi la lume îl va irită la început, dar în timp îl va fascina cu totul. Un alt lucru foarte important pentru un Taur este sentimentul de siguranţă, atât cea proprie, cât şi siguranţă celor din jur. Va încerca mereu să te protejeze de aspectele neplăcute, şi de cele mai multe ori va luă deciziile importante în relaţie sau familie.

Compatibilităţi similare pentru femeia Peşti:  Scorpion, Rac, Capricorn.