Compatibilitati zodii rac balanta

Femeia Rac și bărbatul Balanță

Relaţia dintre Rac şi Balanţă este una extraordinară... în teorie. Amândoi tânjiţi după armonie în cuplu şi înţelegere. Aveţi acelaşi stil de a iubi, lucru rar întâlnit! Relaţia voastră se bazează pe răsfăţ, gijă şi atenţie. Diferenţele dintre stilul vostru de viaţă vor fi cele care fac...diferenţa!

Zodia Balanței, sufletul petrecerii

Aspecte negative: Odată cu trecerea timpului descoperiţi o mare nepotrivire, una care poate destrăma povestea de iubire frumos începută. Bărbatul Balanţă este sufletul petrecerilor şi are nevoie de cercuri largi de prieteni ca să fie în elementul lui. Tu, în schimb, ai nevoie doar de intimitate şi de un refugiu. Voi doi vă potriviţi mai degrabă profesional. În timp ce Racul adoră să creeze o idee complexă, să analizeze pe marginea ei, Balanța va fi maestră în a vinde ideea respectivă întregii lumi.

O relație plină de intimitate

Aspecte pozitive: Niciunuia dintre voi nu-i este ruşine sa-şi arate latura sensibilă şi să dea frâu liber emoţiilor. La început aveţi senzaţia că sunteţi suflete pereche. Tu îl admiri pe bărbatul Balanţă pentru şarmul şi diplomaţia sa. În plus, eşti atrasă de căldura pe care acesta o emană în relaţiile cu cei din jur. El apreciază stabilitatea şi confortul pe care i le oferi. În cuplu vă bucuraţi de intimitate, amândoi sunteţi dispuşi să oferiţi totul chiar din prima zi. Nu-i de mirare că la început relaţia voastră pare perfectă…  Cu timpul veţi realiza însă, că diferenţe între voi există şi nu sunt puţine…

Tu poţi învăţa Balanţa ceva ce nimeni altcineva nu poate: cum să lase superficialitatea relaţiilor pasagere deoparte şi să se cunoască în profunzime!

Compatibilităţi similare pentru femeia Rac: Bărbații din Gemeni sunt şi ei firi sociabile.