Compatibilitati zodii rac berbec

Femeia Rac și bărbatul Berbec

Combinaţia asta este sortită eşecului, spun astrele. Însă, dacă te-ai îndrăgostit de un Berbec şi vrei să lupţi pentru ceea ce simţi, înarmează-te cu răbdare, nervi de oţel şi energie. Dacă vrei să fii la înălţimea pretenţiilor bărbatului Berbec trebuie să ţii pasul şi să fii neobosită.

Bărbatul Berbec te obosește pe termen lung

Berbecul este o fire impulsivă, energică, vulcanică şi pripită şi te poate da pe spate cu abordarea lui ca un vârtej, dar cu siguranţă te va obosi pe termen lung.

Aspecte pozitive:  Dacă realizaţi că faceţi parte din aceeaşi echipă lucrurile se mai simplifică. Tu îi poţi oferi Berbecului atenţia de care are nevoie şi poţi sta liniştită în umbra lui atâta timp cât eşti sigură de sentimentele sale. Sunteţi pe picior de egalitate în oferte: tu oferi un cămin şi stabilitate, iar el vine cu picanteriile şi cu spiritul inovator.

La suprafaţă Berbecul este la cârmă prin acceptarea provocărilor vieţii, însă tu eşti un echilibru emoţional şi cântăreşti bine situaţiile. Dacă tu eşti dispusă la compromisuri să ştii că partenerul tău nu este la fel de flexibil şi maleabil ca tine. Vei duce muncă de lămurire şi până la urmă vei ceda sau vei da înapoi.

Două zodii incompatibile sexual

Aspecte negative: El nu suportă să fie ţinut în frâu, lucru care contravine firii domestice şi precaute a femeii Rac. Nici sexul nu este un punct forte rezultând din discrepanţa temperamentelor:  el cu capul înainte, tu reţinută. Foarte greu veţi descoperi un ritm comun.

Tu îl mai poţi tempera şi îl poţi şlefui până ce ajungi la sensibilitatea acestuia, el te poate ajuta să mai ieşi din carapace. Manipulările emoţionale se vor întoarce împotriva ta şi te va lăsa numaidecât cu ochii-n soare dacă încerci tertipuri ieftine. Mai bine fii precaută!

Compatibilităţi similare pentru femeia Rac:  O fire energică este şi bărbatul din Gemeni.