Compatibilitati zodii rac capricorn

Femeia Rac și bărbatul Capricorn

Începutul acestei relaţii este minunat și pentru femeia Rac, și pentru bărbatul Capricon. Amândoi sunteţi vrăjiţi de calităţile celuilalt, el de tandreţea ta şi grija pe care i-o porţi, iar tu de puterea caracterului său.

Capricornul – o zodie calculată, rece, serioasă

Dar situaţia se poate schimba foarte repede dacă nu vă luaţi anumite angajamente unul faţă de altul. El începe să te considere prea infantilă pentru personalitatea lui serioasă, rece şi calculată. Iar tu nu-ţi vei mai dori să faci efortul de a sparge gheaţă ce-i înconjoară inimă.

Aspecte pozitive:  Tu nu ai ambiţiile lui financiare şi profesionale, însă te bucuri de realizările lui şi îţi place să te asiguri că este pregătit să cucerească lumea. Acasă va găsi întotdeauna confortul şi căldură de care are nevoie, fiindcă înstinctul matern te împinge să ai grijă de el.

Două zodii cu dorințe și firi diferite

Fiindcă te consideră prea imatură îşi pune în cap să te “educe”, iar asta nu e neapărat ceva rău, spun astrele. Alături de un bărbat Capricorn poţi învăţa cum să-ţi atingi scopurile şi, cel mai important, el te va împiedică să mergi înapoi ( o tendinţa a tuturor Racilor). El nu îţi va permite să te smiorcăi la fiecare obstacol, în schimb îţi va oferi mereu un braţ puternic pe care să te sprijini.

Aspecte negative:  Există unele diferenţe nu numai între firile voastre ci şi între dorinţele pe care le aveţi de la partener. Tu ai nevoie de multă afecţiune, pe care nu o poţi primi de la un bărbat atât de rece ca el – este unul din cei mai distanți bărbați din zodiac. Nu e vorba că nu te-ar iubi, dar pur şi simplu nu ştie cum să ţi-o arate. Dovezile de afecţiune i se par inutile şi consideră  că este important ce simţi nu ce faci. Va trebui să fii răbdătoare cu el şi să nu iei lipsa aparentă de sensibilitate ca pe un afront personal.

Amândoi preţuiţi valorile tradiţionale, însă tu pui accentul pe relaţii, oameni, sentimente, iar el se concentrează pe realizări mai palpabile. Nu concepe o viaţă de familie fericită şi împlinită în lipsa banilor. Tu te bucuri de realizările lui, însă banii îi consideri un mijloc, nu un scop în sine. Aşa că nu poţi înţelege ambiţia lui şi avariţia de care da dovadă uneori.

 Compatibilităţi similare pentru femeia Rac:  Fecioară