Compatibilitati zodii rac fecioara

Femeia Rac și bărbatul Fecioară

Bărbatul Fecioară poate să-ţi fie un prieten foarte bun şi de nădejde. Puterea lui, tăria de caracter, tenacitatea sunt un model pentru tine şi, în acelaşi timp, uneltele pe care el le foloseşte pentru a-ţi oferi ajutorul, de câte ori ai nevoie.

Două zodii cu firi diferite

În ce priveşte relaţia sentimentală, compatibilitatea nu e la fel de mare. Sensibilitatea ta, felul cum treci de la o stare de spirit la alta sunt peste puterile de înţelegere ale acestui bărbat rece şi calculat (este unul din cei mai calculați bărbați din zodiac).

 Aspecte negative:  Tu pui sentimentele înaintea raţiunii şi crezi că orice problemă are o rezolvare intuitivă. El, din contra, nu crede în emoţii, ci numai în raţiune. Îl scoate din minţi sensibilitatea ta, dărnicia ta, empatia ta si felul cum îi ierţi pe toţi cei care ţi-au greşit.

Problema în această relație – criticile lui

Problema cea mai mare a relaţiei voastre este tendinţa de a critica, atât de caracteristică Fecioarelor. Să nu i-o iei în nume de rău. El consideră că îţi aduce critici constructive, ce te vor ajuta să devii mai bună. Numai că tu eşti foarte sensibilă şi uşor de jignit. Suferi ca un câine pentru fiecare critică ce ţi se aduce, chiar dacă e vorba de ceva minor. Şi cu atât mai mult atunci când criticile vin de la cel pe care îl iubeşti. Nu eşti capabilă să suporţi tensiunea la care eşti supusă datorită dorinţei lui de a avea o parteneră perfectă.

Bineînţeles că aceleaşi probleme apar şi dincolo de uşile dormitorului. Tu eşti foarte tandră şi atentă la nevoile lui, numai că el nu se mulţumeşte cu atât şi s-ar putea să-ţi ceară lucruri pe care nu le poţi face. De aici apar complexe şi frustrări din partea ta. Caută să-i explici că ai anumite limite şi dă-i de înţeles că te deranjează să fii criticată.

Aspecte pozitive: Dacă vă implicaţi într- o relaţie de lungă durată veţi învăţa cum să toleraţi defectele celuilalt. Din fericire, aveţi multe de învăţat unul de la altul. Alături de el, tu devii mai raţională şi începi să înţelegi că spiritul critic este ca o a doua natură a lui. El își va da seama ca emoţiile sunt ceva natural, că toată lumea le are şi că nu este interzis prin lege să le dai frau liber.

Bărbatul Fecioară capată mai multă încredere în tine când îşi dă seama că preţuieşti valorile tradiţionale, că nimic nu este mai important pentru tine decat familia. Se va simţi foarte bine, înconjurat de grija şi mângâierile tale.

Compatilităţi similare pentru femeia Rac: Cu nativi din Capricorn.