Compatibilitati zodii rac pesti

Femeia Rac și bărbatul Pești

Va trebui să te pregăteşti sufleteşte pentru că bărbatul Peşti pare să fie partenerul tău perfect. Aveţi o compatibilitate emoţională ieşită din comun şi elementul comun - apa - va va aduce aproape.

Pasiunea din relație nu va rezista în timp

Te vei înţelege aproape instantaneu cu un barbat Peşti, spun astrele, instinctele îţi spun că va fi afectuos, atent la nevoile tale, flexibil, extrem de ataşat de familie.

Nativilor Peşti le lipseşte înstinctul practic şi capacitatea de a luă decizii rapid şi bazat pe fapte, nu pe idealuri. Pasiunea dintre voi s-ar putea să nu reziste în timp, dacă ei nu se pot organiza destul de bine astfel încât să echilibreze partea romantică şi cea materială a vieţii cotidiene.

Bărbatul Peşti posedă o abilitate extraordinară de a te te face să te simţi ocrotită emoţional şi astfel nu vei mai simţi nevoia să te temi de răutatea altor oameni. Îţi vei putea arata natura afectuoasă fără frică de a fi rănită, şi compatibilitatea voastră amoroasă se va dezvoltă într-o relaţie aproape perfectă. O dată ce legătura de suflet intre tine şi el a fost creată, vă va fi foarte greu sa trăiţi departe unul de altul.

Bărbatul Pești e foarte exigent

Aspecte negative: Nativul din Peşti este un bărbat greu de mulţumit, exigent şi capricios. Asta cu siguranţă îţi va da bătăi de cap,pentru că tu adori armonia. Atunci când bărbatul Peşti este supărat pe ţine, te va face să simti asta. Nu uita că este o fiinţă introvertită care încearcă să se izoleze când se simte rănit, şi poţi uşor pierde contactul cu gândurile lui. 

Aspecte pozitive:  Vor sări scântei atunci când te întâlneşti cu un bărbat Peşti, mai ales în pat. Atracţia dintre voi va fi incredibila şi relatia voastră sexuală va fi una excepţonală. Simţul tactil dezvoltat este un alt lucru pe care îl ai în comun cu un bărbat Peşti, şi asta te va face să ştii instinctiv cum isi doreşte el să fie iubit, atins, răsfăţat.

Compatibilităţi similare pentru femeia Rac: Capricorn, Leu, Scorpion.