Compatibilitati zodii rac taur

Femeia Rac și bărbatul Taur

Poţi să respiri uşurată. Bărbatul Taur poate fi sufletul tău pereche, amândoi fiind zodii care doresc o relaţie stabilă, plină de afecţiune şi pasiune.

Taurul – o zodie care se oferă necondiționat

El poate fi ancora ta atunci când sentimentele tale o iau razna şi reuşeşte să calmeze apele învolburate din interiorul tău. Poate fi un camarad care să-ţi ofere împlinire atât pe plan sentimental, dar mai ales pe cel material, spun astrele.

Taurii sunt materialişti, poate cei mai materialiști din zodiac, dar ai noroc că nu-s egoişti. Iubesc luxul şi confortul, căminul, familia, stabilitatea şi se oferă necondiţionat atunci când au încredere în partenerele lor. Pe lânga latura pragmatică au un simţ artistic dezvoltat şi sunt destul de creativi.

Aspecte pozitive: Bărbatul Taur este fidel declarat aşa că poţi s-o laşi mai moale cu gelozia. Nu se dă în lături să ofere dragostea după care tu tânjeşti. Îi place să facă curte şi să cucerească cu paşi înceţi, dar siguri şi adoră să-şi răsfeţe partenera cu diverse atenţii, de la mâncare la bijuterii. Vei fi atrasă de curajul şi onestitatea iubitului tău.

Sunteți compatibili în pat

Aspecte negative:  Ca şi tine Taurul are toane şi un sfat este să nu fii cârcotaşă şi să-l laşi să-şi facă numărul. Oferă-i atenţie şi răsfaţă-i simţurile. Va trece imediat peste. Încăpăţânarea este un alt element cu care o să ai de furcă. Dacă şi-a pus ceva în cap cu greu îl urneşti şi asta vine şi din teama lui de schimbare. Pe de-o parte este enervant, pe de alta determinarea lui îţi va oferi şi ţie stabilitate emoţională. În schimb tu poţi să iniţiezi proiecte şi să-i fii sursă de inspiraţie.

Nu aveţi nevoie de lucruri exterioare pentru a vă fi bine împreună. O seară împreună, un film şi sunteţi ok, dar cu timpul izolarea asta vă va sufoca aşa că stabiliţi contact cu lumea exterioară din când în când.

Căldură emoţională şi sex pasional. Dacă nutreşti după ceva anume nu ezita să-i arăţi. Un om al simţurilor şi de o senzualitate debordantă va trece peste orice conservatorism pentru a te mulţumi pe plan sexual.

Încearcă să nu-l şantajezi emoţional şi să păstrezi o linie constantă a sentimentelor tale.

Compatibilităţi similare pentru femeia Rac: cu bărbatul Scorpion  şi Leu.