Compatibilitati zodii sagetator fecioara

Femeia Săgetător și bărbatul Fecioară

În bărbatul Fecioră vei găsi exact ce îţi lipseste. Tu vezi lucrurile per ansamblu, iar partenerul tău surprinde imaginea în detaliu.

Intelectualul primează

Această diferenţă de optică vă poate stimula pe amândoi intelectual, cu condiţia să aveţi mintea deschisă asupra viziunii celuilalt şi să nu ţineţi cu dinţii de propria viziune. În ciuda diferenţelor, relaţia voastră are mari şanse de reuşită pentru că amândoi vă adaptaţi cu uşurinţă şi sunteţi maleabili în gândire. În mare parte bărbatul Fecioară va trebui să-şi controleze firea posesivă şi obiceiul de a critica în cele mai mici detalii. Iar tu ai putea să mai scoţi capul din nori şi să dai atenţie amănuntelor care contează… cum ar fi flirturile, pe care e bine să le mai limitezi.

Incompatibili sexual

Aspecte negative:  Bărbatul Fecioară este destul de tradiţional când vine vorba de activitatea sexuală. Tu, în schimb, adori să experimentezi cât cuprinde. Aşa că aveţi stiluri foarte diferite în dormitor. Pentru a remedia situaţia, Fecioara trebuie să lase gândurile deoparte şi să trăiască clipa alături de tine. Ai grijă cu pretenţiile acestui nativ: nu are doar obiceiul să critice, are şi aşteptări uneori exagerate de la tine. Trebuie să-l faci să renunţe la rutină şi rigiditate pentru a te simţi împlinită alături de el.

Aspecte pozitive:  Cu timpul vei învăţa să te bucuri de stabilitatea oferită de Fecioară. El îţi asigură ordinea de care ai nevoie în viaţa ta dezordonată. La rândul tău, îi dinamizezi acestuia viaţa monotonă. Astfel se crează un echilibru în relaţia voastră. Fecioara te ajută şi în plan profesional, dându-ţi plusul de ambiţie ce-ţi lipseşte. Iar tu îl înveţi pe acesta să socializeze mai uşor. Discuţiile dintre voi sunt mereu captivante şi pline de substanţă. Asta pentru că Fecioara surprinde detaliile, iar tu tragi concluziile finale.

Compatibilităţi similare pentru femeia Săgetător: Taurul şi Racul îţi oferă siguranţă în cuplu.