Compatibilitati zodii sagetator pesti

Femeia Săgetător și bărbatul Peşti

Visător, emotiv, te idolatrizează

În bărbatul Peşti găseşti multă sensibilitate şi emoţie. Cu firea ta extrovertită şi curajoasă în faţa necunoscutului, îl vei proteja pe partenerul tău. El îţi va oferi în schimb, înţelegere,  refugiu, un loc în care să-ţi verşi oful şi să-ţi tragi sufletul. Acest semn zodiacal e printre puţinele care-ţi va accepta atitudinea haotică, dezorganizată. Va încerca, chiar, să aducă un strop de pace şi calm în viaţa ta.

Peştii au marea calitate de a empatiza cu partenerul şi se străduiesc să-l înţeleagă. Într-un conflict, ei se pun în locul tău, fără orgolii! Nativul în Peşti te admiră pentru pasiunea cu care gândeşti, pentru dezvoltarea ta intelectuală şi simte ca are ce să înveţe de la tine. Tu eşti atrasă de firea lui caldă şi de compasiunea pe care o arată celor din jur.

În plus, te intrigă la Bărbatul Peşti aerul său mistic, melancolic şi visător. Amândoi consideraţi că ceea ce se vede în mediul înconjurător nu e decât o mică părticică din univers.

Echilibrul necesar vieții tale

Aspecte negative:  Bărbatul Peşti simte nevoia din când în când de singurătate, de un spaţiu gol pe care să-l umple cu vise şi idei abstracte. Tu, în schimb, te bazezi pe interacţiune umană pentru a dobândi liniştea sufletească. Aşa că pot începe neînţelegeri din această cauză.

Aspecte pozitive:  Aspiraţiile voastre sexuale şi emoţionale se aseamănă. Nativul acestei zodii te calmează, îţi oferă stabilitate spirituală şi face ordine în viaţa ta dezordonată. Tu îi arăţi bărbatului Peşti ce înseamnă un strop de aventură şi fantezie. În dormitor le place să exploreze alături de tine, amândoi sunteţi senzuali şi altruişti.

Compatibilităţi similare pentru femeia Săgetător: Fecioara domoleşte şi ea haosul existenţei tale.