Compatibilitati zodii sagetator scorpion

Femeia Săgetător și bărbatul Scorpion

Relaţia cu un Scorpion va fi una plină de emoţie, optimism şi voie bună.

Tu domini relația

Totuşi tu vei fi cu un pas înaintea acestui nativ, care are nevoie de puţină încălzire ca să se simtă bine în compania ta. Tu eşti mai impulsivă şi extrovertită decât Scorpionul, aşa că îl poţi ameţi la început. Relaţia dintre voi va funcţiona totuşi, pentru că în ciuda atitudinii tale directe, ştii să-ţi respecţi partenerul. Într-o legătură amoroasă cu Scorpionul este foarte important să-l atragi pe acesta de partea ta, să-l înveţi să-şi exteriorizeze emoţiile.

El posesiv, tu relaxată și dornică de nou

Aspecte negative: Tânjeşti după nou, schimbare, cauţi ineditul în orice situaţie, în timp ce Scorpionul doreşte apropiere şi o legătură emoţională strânsă. Aşa că partenerul tău va încerca să-ţi capteze cu orice preţ atenţia. Dacă nu reuşeşte, firea lui posesivă  ia locul raţiunii şi te poţi trezi cu scene de gelozie de toată frumuseţea. Ajută-l pe Scorpion să-şi stapânească mai bine emoţiile şi asigură-l că firea ta orientată către nou nu vă afectează relaţia. Dacă vei câştiga încrederea Scorpionului, alte probleme nu se ivesc la orizont.

Încrederea odată stabilită, dă naştere unei frumoase poveşti de iubire. Scorpionul vede la tine cum e să fi optimist şi senin. Îl poţi scoate la o plimbare în natură pentru a-i lărgi orizonturile spirituale. Tu îi oferi gustul libertăţii şi al varietăţii, iar el va deveni dependent de felul în care îl faci să se simtă. În acest fel îl aduci pe bărbatul Scorpion mai aproape de sufletul tău. Acest nativ promite să empatizeze cu tine pe toate planurile, odată ce îi câştigi încrederea. Pe plan sexual Scorpionul pune accent pe comunicare şi intimitate, iar tu pe experimente, aşa că faceţi echipă buna!

Compatibilităţi similare pentru femeia Săgetător:  Rac, Taur, Fecioară.