Compatibilitati zodii sagetator taur

Femeia Săgetător și bărbatul Taur

Atunci când dă un Taur peste tine, aşteaptă-te la diferenţe uriaşe. Căci voi doi sunteţi ca apa şi uleiul: nu vă armonizaţi deloc. În timp ce tu eşti o idealistă, mergi pe independenţă şi spontaneitate, Taurul te va sâcâi cu latura lui practică, “ce e-n mână nu-i minciună”.

Romantism, cu sau fără voia ta

De la bun început Taurul îţi va cere să defineşti relaţia voastră şi să te implici mai mult. Face acest lucru din nevoia excesivă de romantism. E posibil să nu-i oferi confortul şi stabilitatea de care are el nevoie. În timp ce tu te bucuri cu fiecare loc, om descoperit, nativul acestei zodii tânjeşte după rutină şi siguranţa. Pentru o relaţie de durată, Taurul trebuie să aştepte să fi şi tu gata de ceva serios. Dacă nu te presează, va avea numai de câştigat, căci, odată ce eşti cucerită, devii foarte loială.

Compromisul, necesar

Aspecte negative:  Aveţi probleme la comunicarea în cuplu. De felul tău, comunici direct, fără să înfrumuseţezi adevărul. Adevăr ce-l poate jigni pe Taur. Felul acestuia de a fi, îngrădit de reguli, cu tabieturi, te va leza în viitor. Îi vei reproşa Taurului inflexibilitatea în gândire. Taurul este una dintre puţinele zodii, care nu-ţi va aprecia atitudinea maleabilă.  Ai convingeri uşor de schimbat cu argumente logice şi te adaptezi din mers. Acest lucru îl dezorientează pe Taur, care e blocat în ideile sale… fixe.

Aspecte pozitive:  Cheia unei relaţii de durată cu un Taur este compromisul… de ambele părţi. Cu ajustările potrivite aveţi o şansă reală. Bărbatul Taur îţi oferă siguranţă şi stabilitate, de care tu susţii că n-ai nevoie. Însă, în sinea ta, tânjeşti după ambele. Dacă recunoşti că ai nevoie de Taur, vei atinge, cu siguranţă, un nivel mai profund din punct de vedere emoţional, vei dobândi căldură sufletească şi compasiune. Astfel, te vei conecta cu bărbatul Taur şi nu veţi mai simţi diferenţele majore dintre voi. În acelaşi timp, nativul acestei zodii poate învăţa de la tine cum să se distreze. Tu îi oferi aventura care-i lipseşte.

Compatibilităţi similare pentru femeia Săgetător:  Alungă sensibilitatea excesivă a Racului.