Compatibilitati zodii scorpion fecioara

Femeia Scorpion și bărbatul Fecioară

Bărbatul Fecioară va fi foarte precaut în orice relaţie, dar în special într-o relaţie cu femeia Scorpion. Îşi va păstra aură de mister pe care şi tu o deţii, şi asta vă va ţine în suspans o perioadă. Din acest punct de vedere cele două semne se aseamănă, şi pot avea o relaţie romantică. 

Cuplu echilibrat

Bărbatul Fecioară admiră capacitatea ta de concentrare şi îţi valideaza nevoia de organizare şi cea de solitudine. El va şti să-ţi respecte momentele de singurătate, dar va fi acolo pentru tine când ai nevoie de un sfat sau de ajutor. Nervozitatea lui te va irita la început, dar vei descoperi că nu trădează superficialitate ci doar dinamism şi ambiţie.

Încearcă să nu profiți de el

Aspecte pozitive: Un bărbat Fecioară îşi poate oferi siguranţă financiară, cât şi multă dragoste. Împreună puteţi ajunge la un nivel foarte satisfăcător într-o relaţie de lungă durată sau chiar căsnicie, veţi lucra pentru a atinge scopurile comune şi sunteţi un duo de temut. Secretele tale nu sunt pe gustul Fecioarei însă loialitatea sa te va convinge să renunţi la această manie şi să te deschizi în faţa partenerului tău. În intimitate tu îţi arăţi partea extrem de pasională şi vei aprecia naturaleţea şi senzualitatea lină a bărbatului Fecioară. Viaţa voastră sexuală poate fi domeniul în care amândoi să exploraţi noi teritorii, pentru că împărtăşiţi mult mai uşor senzaţii şi trăiri.

Aspecte negative: Tu vei simţi tentaţia de a profita de nesiguranţa unui bărbat Fecioară, şi cel mai negru scenariu este acela în care relaţia voastră capătă o dinamică stil stăpân-sclav, care scoate la iveală tot ce e mai rău din fiecare. Fecioara este recunoscută pentru ochiul critic, pe care dacă îl îndreaptă asupra ta, vei simţi nevoia să faci si tu observaţii care vor mări conflictele dintre voi. Atitudinea defensivă vă poate face mult rău, trebuie să învăţaţi sa oferiţi critică constructivă pentru relaţia voastră.

Compatibilităţi similare ale femeii Scorpion:  Scorpion, Capricorn.